Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Provádíme správu sítí, dodávku a servis IT, strukturovaných kabeláží, optických a WiFi sítí. Zajišťujeme opravy PC, tiskáren, LCD monitorů a ostatních periferií. Prodáváme hardware a software. Nabízíme počítače, servery, notebooky, pevné disky, základní desky či procesory.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Dodáváme: -systémy využívající čárové kódy a RFID pro: -mobilní sběr dat -automatizaci -identifikaci -řízení skladů -lokalizaci -evidenci majetku. Přidružené společnosti: Barco Slovakia, s.r.o. www.barco.sk

Tvorba webové prezentace, webdesign, SEO optimalizace, grafické služby, tvorba logotypu, CD prezentace, zprostředkování tisku, grafické návrhy reklamních a firemních tiskovin.

Dodávky, poradenství, výroba: - informační systém CARIS certifikovaný pro partnery Ford, Kia, Toyota, Mazda, Hyundai, Citroën, Mercedes, Volvo, Suzuki, Daimler-Chrysler, Fiat - programy pro autoservisy, autosalony, autobazary, autopůjčovny, měření emisí, marketingové programy, identifikace a docházka - účetní program, pokladní kniha, mzdy - ...

Činnost: - vývoj softwarového vybavení UNIS-Mzdy - podpora ekonomického systému UNIS-X pro podnikatelské i příspěvkové organizace - podpora systému GORDIC - správa počítačových sítí, podpora aplikačního softwaru - poradenství při výběru HW a SW, instalace HW a SW - opravy a upgrade HW

Dodáváme 3D PLM řešení společnosti Dassault Systemes pro efektivnější a rychlejší vývojový a inovační proces výrobků. -3DExperience -Catia -Enovia -Delmia -Exalead -Composer -Draftsight -Simulia. Služby: -školení a workshopy -analýzy a konzultace -projekty a implementace -vývoj NC postprocesorů -makra -inženýrské služby.

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentace, internetové katalogy, Eshopy, evidenční systémy, intranety - SEO optimalizace pro vyhledávače. Internetová reklama, grafický design.

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Zakázkový vývoj software Telefonní IT řešení (firemní telefonní systémy, telefonická péče o zákazníky, podpora prodeje a telemarketingu, call centra, dispečerská pracoviště, krizové řízení)

Služby: -připojení k internetu -správa sítě Oprava, servis: -počítače

Vytváříme mobilní aplikace na míru, aplikace pro mobily a aplikace pro tablety (Android aplikace, iOS aplikace, Windows Phone aplikace). Programujeme ERP systémy a vyvíjíme software pro státní správu.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

ATTN Consulting s.r.o je expertní poradenská a softwarová společnost, která se již od roku 2001 věnuje problematice řízení výkonnosti organizací a jejich komplexnímu rozvoji. Nosným produktem společnosti je vývoj a následná implementace manažerského sw nástroje ATTIS, dnes již 4 generace. ATTIS v kombinaci s metodickými postupy, které ...

Vývoj a prodej softwaru pro obchodní a výrobní firmy, ekonomického informační systému Maxim a client-server řešení.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránek, e-shopů - grafické, grafika - SEO optimalizace. - mobilní aplikace. Výroba i na zakázku.

Dodávka a prodej - PC sestavy - sítě Servis - PC sestavy - sítě Připojení k internetu Správa - sítě

Vývoj, výroba: - software pro řidiče - konstrukce a plánování dopravy - dispečerské systémy - provozní mapy - jízdní řády na internetu - jízdní řády do mobilních zařízení.

Tvoříme online vzdělávací kurzy v oblastech manažerských dovedností, obchodních dovedností a osobního rozvoje