Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: -počítačové. Zprostředkování: -obchodu a služeb. Nabídka služeb v oblasti IT.

Služby: - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, firemní webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače - realizace počítačových sítí.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika -software -vybrané produkty spotřební elektroniky -operační a kancelářské systémy -fotoaparáty, GPS -zabezpečovací a kamerové systémy. Služby: -tvorba www stránky -počítačové sítě-networking -internet-webdesign, webhosting -grafická tvorba a tisk - DTP, PrePress.

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Servis - hardware, software pro mobilní zařízení, správa, sítě.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Webové stránky - aplikace - servery Správa - počítačové sítě

Dodávka - softwarová stavebnice TIMETREE pro tvorbu webových stránek.

Služby pro firmy přepravující zboží, zabývají se spedicí, mají větší vozový park: - eTachograph, GPS monitoring, sledování vozidel, WebEyeRoad - přiznání mýtného...

Služby: -servis počítačů -veškěré opravy a servis osobních počítačů a notebooků -repasování počítačů, instalace software instalace, odvirování, stavba PC, stavba nových počítačů, hardware, software.

Služby: - vývoj informačního systému FLORES a implementace komplexních informačních systémů pro řízení firem - zefektivnění skladových, obchodních a výrobních procesů.

Kompletní soubor programů pro správu bytových domů SBD, BD, LBD, realitní kanceláře a společenství vlastníků jednotek.

Zabýváme se tvorbou informačních systémů pro komplexní správu investičních společností a investičních fondů. Provádíme návrhy a realizace dynamických webových prezentací. Nabízíme služby správy serverů a počítačových sítí. Poskytujeme návrhy a realizace bezpečnostních řešení pro zajištění ochrany dat. Zajišťujeme ousourcing IT služeb, ...

Prodej komplexních řešení: - internet - správa sítí - VoIP služby - call centra.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Návrha a dodávka - IT infrastruktura Školení - IT infrastruktury.

IT společnost zabývající se službami souvisejícími s vývojem, realizací a rozvojem ekonomického aplikačního softwaru SkySon.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Připojení k internetu. Výstavba sítí, průmyslová elektronika. Prodej, servis: - počítače - spotřební elektronika.

Weby Webhosting Správa - počítačové sítě.

Instalace - hardware -poradenství v oboru ITinstalace - software -správa- firemní sítě.

Prodej: - hardware Vývoj: - geografické a technické informační systémy GIS, TIS. Konzultace, vývoj: - IT projekty.

Komplexní služby internetového marketingu: - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO Vývoj: - stránky s redakčním systémem WORDPRESS. Dodávka: - intranetové informační systémy - realitní software ESTATIX - CRM software VTIGER - fakturační software. Implementace intranetových informačních systémů.