Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Grafické práce. Webové stránky, webdesign. Programování v PHP a MYSQL.

Prodej - stolní PC - notebooky - tiskárny Outsourcing IT.

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Firma zabývající se prodejem a servisem výpočetní a kancelářské techniky: -účetní, ekonomický a informační systém POHODA -internetové aplikace iSport, iTrivio, Persee, -počítače, programy, příslušenství, -tiskárny a MFP EPSON, GARBURG, HP, KYOCERA, -prodej a potisk samolepících PRINT etiket, -spotřební materiál (tonery, inkousty ...

Počítačové služby. Instalace: - settop boxy Servis: - počítače Návrhy a realizace: - www stránky - menší a střední sítě Školení: - výpočetní technika.

COMPANER, software řešení: - centrální i individuální úložiště dat - propojené kanceláře - aplikace na chytrých telefonech a tabletech - pluginy, aktualizace - evidence zákazníků - obchodní případy - obchodní nabídky - objednávky - produkty - metodika, pracovní postupy (kolegové, podřízení) - funkce řízení a práce týmu - kontrola úkolů ...

Vývoj, výroba a distribuce: - ekonomické systémy a software pro daňové a účetní kanceláře.

Vývoj: - software na zakázku pro firmy, školy a organizace.

Služby v oblasti instalace a správy IT technologií: - e-shop - hardware, software - počítače, servery.

Služby: - DTP tiskoviny - vizitky, letáky, plakáty - grafické práce - SEO optimalizace - tvorba - www stránky, webdesign - webhosting - správa počítačové sítě.

Služby: - webhosting - registrace domén - virtuální servery, serverhosting a IT outsourcing. Prodej, pronájem a správa HW a SW.

Služby: - školení PC (CAD, Adobe, Google, Microsoft, ...) - grafické práce - webové prezentace - programování.

Společnost OMEGA24 s.r.o.se zabývá: -komplexní správou IT a informačních systémů (topologie a zapojení sítě, důležité aplikace a zálohování dat, online monitoring klíčových prvků, pravidelné SWOT analýzy a finanční plán investic na další období…) -zabezpečením sítí a bezpečnostní audity (HW zabezpečení -firewall, bezpečné úložiště dat, SW ...

Zabezpečení: - objekty pomocí kamerových systémů CCTV. Montáž, servis: - VOIP ale i analogových ústředen a telefonů (telefonování přes internet). Servis: - počítače - servery - IT outsourcing. Připojení k internetu. Webdesign / Webhosting Správa počítačových sítí.

Služby: Instalace a aktualizace e-shopu Magento Úpravy a nastavení Magenta. Tvorba grafického designu obchodu. Vývoj specializovaných modulů pro Magento. Řešení problémů, optimalizace a ladění výkonu. Migrace starého obchodu do Magenta. SEO - optimalizace obchodu pro vyhledávače. Servis e-shopu 24 hodin / 7 dnů v týdnu. Konzultace a ...

Tvorba, prodej: - výukový software pro překladače angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a norštiny slovní zásoba, gramatika, učebnice.

Vývoj: - internetové aplikace dle Vašich představ - vlastní systém internetového obchodu, internetový obchod.

Náš systém zamezí vstup návštěvníkům s falešnou vstupenkou a tím se zamezí ztrátou peněz, které by skončili v rukou padělatelů. Vstupenkový systém je určen pro pořadatele kulturních a sportovních akcí, kteří potřebují kontrolu nad pravostí vstupenek.

Služby: - grafické práce (včetně vytváření design manuálů a předtiskových návrhů) - webdesign - zpracování video animací a 3D modelování v oblasti průmyslového designu.

Dodávka, realizace: - počítačové sítě LAN, WAN - software Microsoft - nové technologie v oblasti datových komunikací. Instalace počítačových sítí.

IT Management se profiluje jako společnost poskytující komplexní služby v oblasti outsourcingu IT založených na operačních systémech GNU Linux a Microsoft Windows. Naší snahou je poskytnout zákazníkovi řešení, které plně vyhoví jeho požadavkům a specifikům daného prostředí. Základní produkty: - správa počítačových sítí - profesionální ...

Služby: -hosting aplikací -cloud computing -software, hardware -servery -informační technologie.

Hostingové služby. Podpora a správa IT.