Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Výroba - www stránky Návrhy a realizace - počítačové sítě.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Vývoj, výroba: - komplexní síťová řešení a produkty z oblastí bezpečnost sítí, monitorování sítí, analýza provozu, hardwarová akcelerace.

Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru. Zpracování dat a služby databank.

Vývoj, dodávka: - interaktivní systémy pro science centra a muzea - informační technologie.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika. Webhostingové služby. Outsourcing. Servis IT. Externí správa: - sítě LAN.

Služby v oblasti informační bezpečnosti: - antivirový program RESCUE MONITOR, F - PROT PROFESSIONAL - software RESCUE MONITOR - komunikační šifrovací program CRYPTO - PROT PROFESSIONAL antivirový systém - antivirová ochrana NT serverů NETSHIELD NT - profesionální šifrovací systém na ochranu dat před cizími viry IRONWARE - ...

Servis: - telekomunikační technika - výpočetní technika (notebooky, monitory, tiskárny, ...) E- shop, eshop: - výpočetní technika notebooky, stolní počítače - mobilní telefony - software - herní konzole Tvorba: - www stránky Zálohování dat.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Informační systém, software pro podporu marketingových a prodejních činností farmaceutických společností.

Design, corporate identity, grafické návrhy, tvorba tištěných i interaktivních prezentací a aplikací. Reklama. Interiérový design komerčních prostor.

Poskytování software, programátorské služby: - vývoj zakázkového SW, www prezentací a aplikací - správa webu.

Prodej, dodávka, servis technologie, poradenství, reklamní servis: -materiály a zařízení na výrobu reklamy -samolepící fólie -aplikační pásky -deskové materiály -materiály pro digitální tisk -laminovací materiály -materiály pro sítotisk a ofsetový tisk -materiály pro GERBER EDGE technologii -orientační systémy -světelná ...

Služby: -poskytování software -organizační a ekonomické poradenství v oblasti software -pořádání kurzů, seminářů a školení -zprostředkovatelská činnost.

Služby: -projekce: -informační systémy, systémová integrace při realizaci -ochrana, bezpečnost informací v informačních systémech -expertizní posuzování navrhovaných i realizovaných informačních systémů -konzultace, poradenství: -tvorba informačního systému -organizace: -kurzy (osobní počítače, programové vybavení).

České grafické systémy OtherCAD.

Instalace, prodej, oprava, servis, e-shop: -kancelářská a výpočetní technika. Stavíme informační systém podle Vás. Archivace dokumentů/DMS. Komplexní firemní outsourcing. Správa sítě.

Nabízíme: -tvorba průmyslových informačních a řídících aplikací v reálném čase včetně vizualizace -projekční činnost v oblasti řídicích a informačních systémů -vývoj a dodávky modulárního řídícího systému RScom pro řízení vzduchotechnických jednotek a kotelen -vývoj a výroba elektronických zařízení včetně firmware na zakázku -dodávky ...

Výroba a distribuce bezpečnostního software pro správu hesel a automatického vyplňování online formulářů - Sticky Password.

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Analýza, tvorba, aplikace, zpracování dat firemní agendy, prodej, poradenství: -uživatelský software (mzdy, personalistika, účetnictví, ekonomika).

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Služby: -návrh a konfigurace počítačových sítí -instalace, konfigurace a správa serverů -návrh, tvorba a údržba datových skladů -návrh, tvorba a údržba internetových, intranetových aplikací a prezentací -publikační systém mercurio -optimalizace pro vyhledávače - SEO -registrace domén a zajištění hostingu -zálohování dat -záchrana a obnova ...