Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Činnost: - správa optických sítí - poradenství v oblasti informačních systémů. - kamerové systémy

Vývoj, prodej: -systém pro správu realitních zakázek a řízení vztahu s klienty.

Tvorba, provoz: - komunikační sítě pro přenos dat, hlasu a obrazu. Integrovaná ochrana dat, komplexní řešení bezpečnosti. Počítačové a komunikační sítě na klíč.

Výroba: - software - webdesign - flash animace - bannery. Služby: - servis elektrozařízení. Maloobchod, prodej, e-shop: - zdroje - adaptéry - měniče napětí - nabíječky.

Vývoj, výroba software, SW: -základním produktem je integrovaná aplikace WEVID Obsahuje následující moduly: -docházka -přístupy -návštěvy -parkoviště -stravování.

SERVIS POČÍTAČŮ A NOTEBOOKŮ : - opravy počítačů a notebooků ODSTRAŇENÍ VIRŮ A BEZPEČNOST : - odstranění virů a škodlivého software - zabezpečení a prevence INSTALACE A NASTAVENÍ : - instalace operačního systému - instalace programů - nastavení počítače INTERNET A DOMACÍ SÍŤ : - připojení internetu - zapojení domácí sítě a wifi - ...

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Zpracování dat, služby databank a správa sítí. Velkoobchod, maloobchod - antivirová ochrana Panda. Služby expertní, znalecké, školící a poradenské v oblasti radiového boje, software, běžných i speciálních telekomunikací (satelitní a televizní technika, příjem a rozvody signálů), ...

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Návrh, výroba a dodání počítačové domácí a malé firemní servery. Konzultace a analýza IT řešení. Návrh, realizace a nastavení systému pro správu dat. Vypracování plánu rozvoje IT technologií ve Vaší firmě. Implementace serverového systému. Technická podpora, školení, lekce, prezentace a semináře.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Poskytování software a služeb v oblasti informačních technologií.

Přední český dodavatel: -CAD a GIS systémů -hardwarových řešení -IT infrastruktura-HW, SW, software -inženýrské aplikace pro projektování -GIS produkty a služby -informační systémy pro dopravu -informační systémy pro logistiku. Vývoj produktů v oblasti dopravních informačních systémů.

Vývoj SW na zakázku: -internetové aplikace -aplikace pro PDA.

Specialista na IT řešení pro klienty bankovní sféry, zaměřen na tvorbu a implementaci rozsáhlých informačních systémů. Informační systémy pro bankovní služby.

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

Služby: -tvorba, poskytování software.

Vývoj a provoz elektronických systémů pro řízení a hodnocení investičních projektů a implementaci rozvojových programů Standardizovaný nástroj pro hodnocení investičních projektů v regionálním rozvoji. Program pro přípravu CBA (cost-benefit analysis) pro potřeby Struktrurálních fondů /strukturální fondy EU/. -zpracování žádostí o dotaci ...

Vývoj, prodej softwaru: -redakční systémy -webové stránky -internetová řešení -prezentační, multimediální CD a DVD -vzdělávání na CD-ROM zábavnou formou pro školy i jednotlivce -výukové programy -dějepis, přírodopis, sluneční soustava, svět rostlin, vzduch (přírodopis, biologie, fyzika, společenské vědy, ekologie).

Výroba: -firemní web -redesign -intranet -internetové aplikace.

Prodej hardwaru, softwaru, servis výpočetní techniky -služby v oblasti IT.

Konzultant se specializací na poradenství v oblasti IT, projektového řízení, organizace času v osobním a profesním životě (time management), zavádění efektivních nástrojů Google Apps pro zvyšování firemní produktivity. Perfektní znalost angličtiny a dlouholetá praxe, mj. v Zoner software.

Softwarová firma: - účetní programy - vývoj software na míru - návrhy www stránek - správa počítačových sítí.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Návrh, dodávky, implementace a servis telefonních, komunikačních systémů a datových přenosů, nových řešení a integrace se stávajícími systémy VoIP, na technologiích CISCO nebo AVAYA, komplexně řešený IS a Call Centrum. Služby v oblasti telekomunikací: -standardní telefonní systémy -GSM brány -výběr a připojení na alternativní operátory ...

Správa, dodávka, servis, zabezpečení: - počítačových sítí a technologií - kompletní outsourcing včetně dodávky hardware.