Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Oprava, servis - počítače, PC. Správa počítačových sítí.

Spolupráce se společností IBM: - partner roku v kategorii Servery a storage IBM - nejlepší prodejce IBM Software - nejlepší prodejce IBM Tivoli Software - IBM Premier Business Partner - Centre of Excellence Systémová podpora: - systémové služby pro UNIX, Microsoft, Linux - podpora hot-line a řešení havárií, návrhy řešení ...

Vývoj, výroba: - software na zakázku - aplikace pro státní správu, zdravotnictví, cestovní kanceláře.

Pobočka. Projektování, komplexní dodávky, montáž, software pro: - automatizaci, automatizace - SCADA systémy - nízké napětí, vysoké napětí - NN, VN, elektroinstalace. Řízení technologických procesů.

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Tvorba software včetně vyhotovování programů na zakázku a instalace síťového prostředí. Zaměřením jsou to především programy pracující v reálném čase, ´monitorování a řízení technologických procesů, sběr a vyhodnocování dat z technologických procesů, software pro dispečerská pracoviště, software pro ústředny EPS a EZS, databázové aplikace. ...

Vývoj, výroba: - ekonomický informační systém MARK.

Realizace, grafika a provoz internetových stránek. - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - aktualizace internetových stránek - programování aplikací.

Služby. Poskytujeme: -programování -reklamní agentura a nakladatelství -grafický design -mediální produkce -textový servis a PR agentura aj.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Opravy: - počítače - notebooky. Zálohy dat, reinstalace operačních systému, výměny poškozeného HW a čištění. Návrhy a kompletace počítačových sestav, dle požadavků zákazníka. E-shop.

Správa dokumentů ve Smart Share ECM umožňuje více než Document Management System DMS. Správa obsahu smluv, dokumentace, formulářů a předloh s inteligentním vyhledáváním, správa dat, projektů i firemních procesů šetří spoustu Vašeho času.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.