Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Prodej, vývoj: - ekonomické systémy pro Windows - software, hardware. Tvorba - webové stránky, webdesign.

Prodej, servis, oprava, vývoj: - ekonomický software, programy.

Kvalitní SEO optimalizace pro vyhledávače a internetový marketing naučí Váš web prodávat. Tvorba www stránek, vývoj webových aplikací a e-shopů. Software na míru.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Informační technologie: - služby z oblasti SEM, SEO, ORM - výroba, správa vlastní prezentace a webové aplikace.

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Vývoj, realizace, správa: - servery - sítě - webové aplikace.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Vývoj, prodej: - software pro oblast restauračních a celních služeb.

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.

Tvorba software: - počítačová grafika - projektování a správa kabelových sítí - digitální mapování.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Outsourcing internetových aplikací. Programování na zakázku a programování e-shopů. Vývoj a správa internetových portálů, grafické práce. Flash aplikace. Vývoj desktop aplikací.

Správa a realizace - počítačové sítě.