Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba počítačových programů na zakázku. Vedení účetnictví.

Poskytuje komplexní služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačního software. Služby: - webové prezentace - SEO - optimalizace pro vyhledávače - SEM - marketing ve vyhledávačích.

Služby v oblasti internetu: -registrace domén -tvorba www stránek, webdesign -webhosting, programování -reklama na internetu.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

Vývoj, dodávka: - komplexní řešení specializovaných informačních systémů.

Dodávka: - výukový program pro základní a střední školy Botanika - Zelená příroda

Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - modernizace počítačů - softwarové služby - poradenství

Činnost: - vývoj, implementace a servis softwarových aplikací ve zdravotnictví.

Služby: - webdesign - grafické práce - tvorba webových stránek - redakční systémy, e-shopy - SEO

Služby - poradenství v oblasti informačních technologií - programování - opravy PC.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Služby: - správa malých sítí, jejich instalace a konfigurace - správa firemních PC, instalace, zálohy - instalace záložních zdrojů - konfigurace routerů a modemů ADSL - školení

Vývoj: - software pro řízení technologických procesů - software na míru

Služby - servis PC a notebooků - zálohování dat. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Služby: - vývoj specializovaných databázových aplikací.

Služby: - proces management - optimalizace procesů - obchodní poradenství - prodej a podpora online CRM systému BPMonline

Dodávka: - software pro řízení firem Vision ERP.

Prodej: - hardware. Servis: - hardware. Poskytování: - připojení k internetu. Realizace: - datové sítě.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových ...

Konzultace a analýzy při návrhu geografických informačních systémů v oblasti veřejné správy a samosprávy i soukromého sektoru.

Správa: - informační systémy - správa, poradenství při výběru, implementace - počítačové sítě - správa, realizace - servery - správa fyzických i virtuálních Windows i Linux - databáze MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird Prodej: - výpočetní technika, servery, notebooky, desktopy, příslušenství, síťové komponenty - výkonná cloudová řešení ...

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - odvirování pc - správá sítí - grafické korekce prací - tvorba úprava internetových stránek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických ...

Hlavní body činnosti: - analýza, projekce a podpora zákazníka před, během a po zavedení aplikačního a systémového software-služby systémového integrátora ERP -poskytování komplexních systémových a uživatelských školení zákazníkům.

Nabízí: - služby implementace, údržby a rozvoje podnikového informačního systému SAP - vývoj mobilních aplikací SAP - služby systémové integrace - analýzy přínosů, vyhodnocení projektu a návratnost investic do informačního systému.