Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Programování, implementace a servis software. Odbytově-skladový software vytvořený pro potřeby distribučních a zásilkových firem, nakladatelů a vydavatelů. Fakturace, sklady, expedice zboží.

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

Implementace informačních systémů MS Great Plains Business Solutions/MS Nav Dynamics

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz. Naše heslo - Dáváme ...

Společnost zabývající se vývojem SW na zakázku, správou a dohledem počítačových sítí. Tvorba webových prezentací. .

Prodej - telekomunikační technika - hardware. IT poradenství

Dodávky a poskytování poradenských služeb v oblasti programů na zpracování dat.

Prodej a servis výpočetní techniky. Poskytování správy sítí, opravy monitorů, odvirování.

Firma Allplan Česko s.r.o. se zabývá prodejem a podporou softwarových programů pro architekturu a vyztužování konstrukcí. Prodej, podpora: -CAD program Allplan pro architekturu a vyztužování konstrukcí -software Servis a poradenství v oblasti použití CAD systémů.

Vývoj software na zakázku, outsourcing a školení v oboru IT - online marketing

Vývoj programu CELEKTRO pro stanovení ceny elektromontážní zakázky.

Tvorba her pro Android a iOS, facebookových aplikací a www prezentací.

Poskytování software a hardware pro firmy.

Firma provádí analýzy rizik a poradenské služby v oblasti zabezpečování informačních systémů. Naše služby: Problematika bezpečnosti informací a dat je sice specifickou oblastí informačních technologií, ale přitom ji není možné považovat za zcela samostatnou. Prostupuje totiž všemi aspekty informačního systému a informačních technologií v ...

Vývoj podnikových ekonomických a informačních systémů pro účetnictví, bankovnictví, sklady i fakturaci.

Vývoj a prodej software pro skladování a prodej kameniva a betonu.