Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Výroba softwarových řešení pro firmy.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Služby: -vývoj webových aplikací

Programování a vývoj software na zakázku, portálové řešení.

Vývoj software pro personální a mzdovou evidenci.

Vývoj informačních systémů pro firmy.

Výroba software pro finanční a operativní management majetku.

Prodej softwarových produktů pro práci s digitálními mapovými podklady..

Společnost PosAm Praha poskytuje komplexní řešení i samostatné dodávky především v sektoru bankovnictví, pojišťovnictví, leasingu, státní správy, telekomunikací, energetiky i průmyslu. Dodávky informačních systémů, nabídka digitalizace papírových dokumentů a automatizovaného zpracovávání formulářů.

PosAm působí na slovenském a českém trhu od roku 1990. Z několika nadšenců výpočetní techniky se společnost rozvinula do firemní struktury certifikované normou ISO 9001:2000 s více než 240 zaměstnanci. PosAm je držitelem Národní ceny SR za kvalitu a jako první slovenská společnost se stal držitelem ocenění „Recognized for Excellence in Europe“ ...

Výroba a instalace software pro obecnou konstrukci. DOdáváme zařízení pro skenování a 3D myši a pro CNC obráběcí stroje CAD/CAM.

Tvorba webů. Práce s PHP, Nette, Javascript a SQL.

Analýza a vývoj software pro informační technologie.

Výroba a programování software systémů pro zákazníky a firmy.

Propagace na internetových sítích a definování internetové strategie. Tvoříme e-learning, databáze a portály.

Poskytování služeb v oboru informačních a komunikačních technologií

Výroba a distribuce softwarovým aplikacím pro široké spektrum lékařských odborností

Společnost zaměřená na poskytování služeb v oblasti technologií Oracle. Poskytujeme komplexní služby od instalace a konfigurace produktů,  přes správu, monitoring a zálohování až po ladění výkonu, vývoj, konzultace, školení a migrace. Naši specialisté mají dlouholeté zkušenosti s technologiemi a zejména databázemi.

Služby v IT pro velká ekonomická HW a SW řešení.

Programování Poradenství IT Desktopové aplikace MS.NET Výroba databází v MS SQL Server.