Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Co nabízíme: - konzultace v oblasti IT a projektový management - tvorba internetových aplikací - tvorba software na zakázku - tvorba www stránek - systémová integrace - logotypy - bodyshop.

Provoz serveru poskytujícího informace o výrobcích betonu, betonových produktech, materiálech, technologiích a službách.

Naše společnost se zabývá zpracováním velkých dat (Big data). Vytváříme nejrůznější databáze na míru, monitorujeme a analyzujeme různé data na internetu. Veškeré data přetváříme v informace s přidanou hodnotou.

Programátor PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS, SEO. Tvorba webových aplikací na míru. Zakázkové programování, externí spolupráce.

Postaráme se o Vaše počítače. Poskytujeme rozsáhlé portfolio služeb, z nichž za klíčové považujeme správu počítačových sítí.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-poradenství v oblasti ICT -databáze, firemní ERP -správa sítě -tvorba webů -webhosting

Školení - tabulkový procesor EXCEL, včetně VBA (makra) - zákaznické aplikace v Excelu

Poradenství - správa informací Správa - databáze Poradenství - telekomunikace - telekomunikační sítě Správa - datové sítě

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - hardware Servis - výpočetní technika - tiskárny Prodej - software.

Dodávka - WIFI komponenty Připojení k internetu Server hosting Správa sítě.

Nabízíme: - komplexní IT řešení s grafickou podporou orientovanou převážně do oblastí provozně-technických informačních systémů (PTIS), - informační systémy pro správu majetku (ISSM), - geografické informační systémy (GIS), - informační podpory činností facility managementu (CAFM), - tvorby, zpracování, správy, atributové a topologické ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma zboží v příloze 2 a 3 cit. zák.) -Poskytování software -Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor včetně poskytování i jiných než základních služeb spojených s pronájmem

Zabýváme se správou sítí, zajištěním logistiky a evidencí hardwaru i spotřebního materiálu. Nabízíme outsourcing počítačových sítí.

Vývoj a výroba - automatizační technika - řídící systémy Poradenství - LINUX

Tvorba internetových stránek, webdesign, úpravy redakčních systémů a SEO optimalizace. Tvorba 2D a 3D animací. Testování SW, programování aplikací v C/C++.

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Data - zálohování