Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

Nabízíme rychlý a výkonný CAD systém na tvorbu, úpravu a tisk výkresové dokumentace ve formátu AutoCAD DWG za super cenu! GstarCAD je inovativní alternativa za AutoCAD a AutoCAD LT. Profesionální řešení pro architekturu, strojírenství, elektro, zeměměřičství, TZB a další.

Distributor firem: PINNACLE SYSTEMS -Střihové systémy pro domácí video -Pinnacle Studio -Avid Stdudio

Instalace a správa počítačových sítí, telekomunikace.

Mezinárodní konzultační společnost, která dodává softwarová řešení a služby.

Informační systémy. Naše služby: -komplexní řešení a dodávky IT projektů -Outsourcing IT specialistů, konzultantů a projektových týmů -konzultace, školení, semináře. Sekce je rozdělena do následujících oblastí: -RDBMS -relační databázové systémy -ETL* -nástroje pro extrakci, transformaci a loading -OLAP servery ...

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Ucelené dodávky: -informační systémy a kvalitní značková výpočetní technika s integrací do lokálních nebo globálních počítačových sítí na klíč i formou leasingu. Speciální řešení pro přenosné počítače a systémy čárového kódu. Datová komunikace, řešení bezpečnosti počítačových sítí a vývoj aplikací pro Intranet/Internet.

Komplexní poradenská činnost v oblasti implementací systémů.

Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Podnikový informační systém. Dodavatel podnikových informačních systémů. Široké spektrum nástrojů pokrývá řízení podnikových procesů v oblasti: -financí, nákupu, prodeje -výroby, zakázek, řízení servisních činností -CRM a dále v oblasti reportovacích nástrojů. PRODUKTY : -Epicor -iScala -Scala -ERP.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Provozujeme online systém pro vypisováná elektronických výběrových řízení a e-aukcí - Vyjednáno.cz a další nástroje pro zefektivnění firemních procesů.

COMPELSON je výrobcem periferií pro čipové karty i společností vyvíjející software - od vývoje ovladačů a low level softwaru, po sériově prodávané aplikace.

Prodej informační technologie. Školení.

Prodej a vývoj inteligentních mikroprocesorových jednotek pro prostředí GSM.