Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Obchodně projektová společnost, která navrhne, připraví a zpracuje internetové portály - projekty LevnyPrint.cz, IDDprojekt.cz a 2dinautoradia.cz.

Poskytování softwaru a poradenství v oblasti informačních technologií.

Služby - vývoj software - vyhodnocování a správa dat o stavech kanalizačních potrubí - napojení dat z kamerových prohlídek, dat o zaměření šachet.

Vývoj: - software pro finanční a pojišťovací makléře

Dodávka softwarových prací - programování řídicích systémů - vytváření nových programů.

Vývoj, prodej: - software pro mobilní telefony k utajení hovorů a SMS

Vývojář webových aplikací a webdesigner - grafický design webových stránek - webdesign - programování webových aplikací - SEO - optimalizace pro vyhledavače.

Činnost: - návrh, vývoj webové aplikace - pronájem, správa serverů.

Činnost, služby: - zakázkový vývoj softwaru - outsourcing IT služeb - konzultační služby z oblasti správy dat - školení pro CloverETL software.

Softwarový business specialista na finanční zprostředkování od roku 1998. MAXX – komplexní agenda zprostředkovatelské firmy, MLM sítě, ZETEO - porovnání výhodnosti finančních produktů, OPTIM – optimalizace rodinných financí a finanční plány.

Služby - psaní textů - korektura textů - překlady cizích jazyků - grafika - webdesign - programování, správa webů.

Prvotřídní kvalita českých pokladních systémů AWIS. Pokladny - pokladny a systémy pro profesionály Pokladní software pro restaurace a obchody Instalace provádíme po celé ČR. Eshop pokladní systémy - pokladny - pokladní systémy - pokladní sestavy pro obchod - možnost tisku i vlastních etiket s čárovým kódem - pokladní software pro ...

Hlavní činnost společnosti A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. je vývoj informačních systémů, jako jsou ERP a CRM systémy. Své služby nabízíme malým, středním a velkým firmám v celé České republice. Naše firma disponuje více jak 200 spokojenými zákazníky. Segmenty: - návrh informačních systémů - projektování informačních systémů - ...

Služby, vývoj: - online mapová aplikace pro zjednodušení evidence a správy majetku.

Služby: - tvorba webových stránek - programování - vývoj aplikací - online marketing - vedení účetnictví.

Služby: - správa a vývoj aplikací - vývoj aplikací pro mobilní telefony, tablety - tvorba a správa e-shopů - správa a analýza datových skladů - vývoj konfiguračních a kalkulačních nástrojů

Dodávka - informační systém eWay-CRM® Premium.

Služby: - vývoj počítačové a konzolové hry - tvorba webových stránek - výroba videa a profesionálního audia - marketing - DTP

Služby: - SEO optimalizace webů - internetový marketing

Prodej: - nástroje pro tvorbu www stránek

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - SEO optimalizace stránek - návrh webových aplikací.