Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

ALWIL Trade s. r. o. je soukromá společnost podnikající v oboru výpočetní techniky.

RIS®- vývoj, implementace a podpora informačních systémů ERP pro komplexní řízení podniků všech velikostí. Informační systém RIS® je tvořen moduly, které integrují účetní software a oblasti ekonomiky, obchodu a CRM, řízení skladů a výroby, manažerského řízení a plánování. Mezi naše klienty patří významné společnosti ze všech oblastí podnikání ...

Vývoj SW aplikací. Vývoj, dodávky a zajištění provozu systémů v oblasti přenosu a zpracování informací prostřednictvím Internetových a Intranetových řešení.

Distribuce, prodej: - počítačové komponenty se zaměřením na prvky počítačových sítí a komplexní dodávky IT.

Poskytujeme počítačový servis, odvirování a čištění počítačů, správu sítí, záchranu dat. Tvoříme webové stránky, nabízíme webhosting, grafické návrhy.

Vývoj a implementace produktů z oblasti VoIP a Networking a poradenská činnost.

Podnikové informační systémy. Rychlá řešení: - podpora klientského servisu - efektivní obchodní oddělení - management interního nákupu - vymáhání pohledávek - management vývoje produktů - efektivně v reklamní agentuře - intelligent Reporting via OLAP - lepší liniový Management úkolů - evidence ...

Konzultace a poradenství v oblasti vývoje softwaru pro bankovnictví.

Vývoj, výroba a prodej: - chromatografický software pro chemické laboratoře.

Poskytuji pohotovostní servis počítačů v lokalitě hl. m. Prahy. Za zákazníkem vyjíždím bez příplatků. Veškerý servis provádím na místě u zákazníka. Nejčastěji zákazníci volají kvůli závadě, která jim znepříjemňuje nebo přímo znemožňuje další práci s jejich počítačem.

Webhosting - registrace domén Data - zálohování.

Fotografické služby Internetové poradenství Internetový marketing Webdesign

Výroba, distribuce, prodej: -datových médií CD-R/RW -DVD-+R/RW -disket. Prodej: -duplikátory CD/DVD -paměťové karty -datové pásky a páskové mechaniky -spotřební materiál pro tiskárny a faxy.

Zabýváme se vývojem, poradenstvím a realizací informačních systémů.

Dodávka - kancelářská technika - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Dodávka - domácí spotřebiče Dodávka - hardware Instalace - počítačové sítě

Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Hostingové služby Konzultace - výpočetní technika Instalace a správa - sítě Školení - tvorba webu, webové prezentace a webové aplikace

Dodávky kompletních řešení, služeb a komponent pro oblast digitálních medií, tzn. video, zvuk, grafika, animace, DVD a mediální řešení síťových aplikací (přenos mediálních dat pro sítích) pro Interanet i Internet.

Služby: -hosting aplikací -cloud computing -software, hardware -servery -informační technologie.

Hardwarová i softwarová řešení a služby: - ukládání, správa a zajištění bezpečnosti dat. Kompletní licenční správa.

Architektonické a inženýrské poradenství a podobné technické služby. Dodávky a poradenské služby ohledně programů na zpracování dat /software/. PRODUKTY PRO STROJÍRENSTVÍ: - SolidWorks 3D CAD systém pro konstruování - konstrukce - modelování - formy, plechy, kusovníky - díly, výkresy, sestavy ...

obchodní činností, realitní činností, developer, reklama, poradenství v oblasti informačních technologií a software