Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Specialista na inplementaci informačních systémů se zaměřením na poskytování komplexních služeb.

Managment počítačových sítí, vzdálená správa, desktopová správa, školení sytémových administrátorů na vysoké odborné úrovni. Zpracování dat a softeware. Jiné činnosti vztažené k počítači.

Prodej a servis: - analogových a digitálních kopírovacích strojů - faxů - laserových tiskáren zn. MINOLTA, CANON, HP (včetně velkokapacitních síťových strojů) - plnobarevné kopírovací stroje s možností připojení k PC - počítače a jejich sestavy - poradenství, servis a instalace v PC sítích - všechny softwarové práce.

Vyvíjíme a prodáváme program Atlas DMT - digitální model terénu. Jde o grafický software pro zpracování a vizualizaci výškopisných dat. Jsme distributorem systému Sentinel HASP zahrnujícího prostředky pro ochranu programů před neoprávněným užíváním.

Poskytování služeb v oblasti vývoje, implementace a provozu podnikových aplikací.

Komplexní služby v oblasti kancelářských informačních systémů: - reinženýring - vývoj aplikací - správa IS - správa a rozvoj aplikací - služba Help Desk, Hot-line - služba - profylaxe - hostování aplikací, komplexní služby IBM Lotus Domino. Z vlastních vytvořených aplikací nabízí společnost Notes CS, a.s.: - IS Notes.Adela ...

Nabídka komplexních služeb v oblasti výpočetní techniky. Prodej softwaru pro projektování..

Dodavatel zařízení a technologií pro bezdrátové přenosy dat, hlasu a obrazu, pro videokonference a pro zabezpečení dat. Nabízí také prostředky potřebné při zavádění systémů elektronického podpisu a zabezpečovaného e-obchodu. Prudukty: -přední světové výrobky mikrovlnných spojů -mikrovlnná rádia -videokonferenční ...

Dodávky a poradenské služby. zabezpečovací systémy pro informační technologie -poskytováním služeb souvijejících s přístupem a využití Internetu a zároveň s tím souvisejícími službami -poskytování software -nákup a prodej zboží.

Vývoj software pro města a obce včetně poskytování školení.

Centrum sdílených služeb.

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Zabýváme se vývojem elektroniky, software a hardware a automatizací. Vyvíjíme systémy pro čtení registračních značek (rozpoznání SPZ) a parkovací/přístupové aplikace.

Informační technologie, systémová integrace. Jsme partner IBM, HP, MICROSOFT, SYMANTEC a CISCO. Poskytujeme služby správy sítí, bezpečnost, migrace serverů, intranet, terminál server, tenký klient, mobilní kancelář, helpdesk, čárový kód, SAN storage.

Vývoj software: - databázové aplikace a informační systémy v technologii FileMaker® - jakákoliv databázová řešení, programy NA MÍRU - pro operační systémy Mac OS X (Tiger, Leopard, Lion).

Společnost MATERNA patří k předním nezávislým poskytovatelům služeb IT.

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Společnost CDSw – City Data Software s.r.o. byla založena v roce 1992 v Praze. Jejím základním předmětem podnikání je: - poskytování programového vybavení - automatizované zpracování dat - manažérská činnost v oblasti využití výpočetní techniky. Hlavním zaměřením firmy v oblasti poskytování programového vybavení je vývoj ...

Specializujeme se na nástroje pro správu obsahu (CMS, WCMS, ECMS, redakční a publikační systémy). Nabízíme kvalitní řešení Open Text Web Site Management (RedDot) a Sitecore vhodná pro nasazení v rámci firemních, produktových nebo projektových prezentací, portálů, intranetů či extranetů. V naší nabídce naleznete také eshopy, B2C a B2B platformy ...

Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.