Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.

Autorizovaný partner Google pro řešení Google Apps. Nabízíme poradenství.

Poskytujeme služby v podobě nabídky softwaru, elektronického nástroje pro zadávání a správu veřejných zakázek.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Tvorba internetových prezentací, online marketing, využití sociálních sítí, vývoj a implementace aplikací na míru.

Společnost GAUZY, s.r.o. nabízí kompletní portfolio služeb z oblasti Informačních a telekomunikačních technologií (ICT) pro drobné podnikatele, malé a střední firmy a velké korporace. K našim klientům přistupujeme vždy individuálně tak, aby naše služby plně pokryly jejich potřeby za efektivní cenu bez nutnosti větších investic.

Obchodování se softwarem pro řízení podniků. Dodávky specializovaných e-business řešení.

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Vývoj, dodávky: - Systém SSP: - vizualizační a řídicí systém, který najde uplatnění všude tam, kde je třeba vybudovat moderní rozhraní mezi člověkem a technologickým procesem na bázi osobního počítače v kancelářském, nebo průmyslovém provedení - jednotný pohled na výrobní technologii - přehledná a srozumitelná grafická ...

Činnost: - vývoj a údržba tří informačních systémů WAK INTRA, KISKAN a DOK, - vědecká a výzkumná činnost, - tvorba systémů dle požadavků zákazníka.

Naše společnost se zabývá vývojem, výrobou a realizací regulační a měřící elektroniky. Vedle vlastních projektů realizujeme i různé zakázkové projekty podle individuálních přání zákazníka. Specializujeme se na použítí čipů Motorola, řada 68xxx a PowerPC, pro jednodušší aplikace lze použít mikrokontroléry Microchip, řadu PIC16Cxx. Automobilové ...

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Vývoj a servis informačních systémů a aplikací s otevřeným zdrojovým kódem.

Vývoj zakázkových a univerzálních databázových aplikací. Nabídka software pro zubní laboratoře.

Programování a kompletní portfolio služeb v oboru internetových stránek a marketingu. Outsourcing IT technologií a správa a zabezpečení serverů.

Projekce, automatizační a řídící technika, technologické celky

Poskytování komplexních služeb v oblasti informačních technologií.

Služby: - software/hardware audity - školení, kurzy v oblasti IT - správa počítačových sítí - prodej hardware a software.