Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Přední světový dodavatel řešení a služeb pro správu a vizuální prezentaci komplexních informací. Intergraph® je vedoucím světovým poskytovatelem technického a geografického softwaru, který zákazníkům umožňuje vizualizovat komplexní data.

Plnohodnotné důvěryhodné SSL certifikáty předních světových certifikačních autorit Symantec (VeriSign), GeoTrust, Thawte, Comodo, Trustwave a RapidSSL.

Tvorba software na zakázku. Stavba, návrhy a správa síťových prostředí.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Vývoj, prodej: -software pro PC. Nabízené produkty: SPZ 2002: -komfortní elektronická kniha jízd s možností zpětné rekonstrukce -zpracování a evidence cestovních příkazů a vyúčtování pracovních cest (tuzemských i zahraničních), -kompletní statistika provozu vozidla

Zastoupení IBM pro Českou republiku. BM se snažíme o to, abychom vedli v oblasti vynalézání, vývoje a výroby nejpokrokovějších informačních technologií, včetně počítačových systémů, softwaru, systémů pro ukládání dat a mikroelektroniky. Tyto pokročilé technologie převádíme do hodnot pro naše zákazníky prostřednictvím našich řešení, služeb ...

Služby v oblasti informačních technologií, a to především servisní služby (profylaxe, HotLine, ...) a vývoj softwaru. S rozvojem Internetu rozšířená nabídka i o tvorbu webovských stránek. Internetový obchod pro distribuci softwaru a distribuce licencí našich programů přes Internet. Softwarová divize: - program StartNet EDPPack - ...

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Tvorba informačních systémů zaměřených na právní informace a záznamy o ekonomických subjektech.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Vývoj, provoz a rozvoj informačních systémů..

Zabýváme se automatizací výrobních a technologických procesů se zaměřením na oblast tepláren, elektráren a ochrany životního prostředí..

Jsme specializovaná softwarová společnost zaměřená na vývoj a distribuci systému pro komplexní řízení staveb, oceňování stavebních prací, tvorbu rozpočtů a kalkulace nákladů. Hlavním produktem je systém euroCALC 3, který je průběžně vyvíjen tak, aby plně splňoval náročná kritéria zákazníků a současně zahrnoval aktuální trendy ve ...

Komplexní internetová řešení. Webové služby, grafický design, hosting, interaktivní reklama, fotografie. Redakční systém WI-CMF, eshop platforma.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Dodávky: - informační systémy z oblasti služeb, výroby, financí a utilit. Konzultace, analýzy, studie. Vývoj: - software na zakázku - mobilní aplikace.

Virtuální prohlídky, 3D prezentace a virtuální katalogy. Výroba virtuálních prezentací pro web a CD.

Informační systémy pro státní správu, města a obce. Informační systémy pro energetiku.

Služby: - vytváření software na zakázku - realizace www stránek - tvorba internetové obchody - databázové aplikace na internetu - systémy pro aktualizaci dat na internetu bez znalosti programování - správa sítí a komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky výpočetní techniky, software a spotřebního materiálu - školení

Pobočka. Služby: -vývoj software pro telekomunikační společnosti..

Předmět podnikání: -činnost organizačních a ekonomických poradců -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -pronájem vlastních nemovitostí s poskytováním jiných než základních služeb spojených s pronájmem -poskytování software .

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Společnost Elevator od svého založení v roce 2004 vyvíjí a implementuje webové aplikace. Pro své zákazníky realizuje vlastní koncepty řešení, s důrazem na individuální komunikaci firmy, dlouhodobé finanční úspory a zjednodušení některých procesů.