Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Zabezpečení služeb potřebných pro řešení distribuovaných komplexních systémů zpracování ekonomických agend: - marketing - příprava a tisk dokumentů - strojní i ruční obálkování - expedice zásilek - dodávky, instalace a zavedení softwarových produktů včetně trvalé autorské podpory - dodávky a servis hardwarových zařízení potřebných pro ...

Prodej, maloobchod: -stavební software pro inženýry, statiky a projektanty.

Služby: -informační technologie -správa sítí -vývoj software.

Prodej, servis: - počítače a komponenty - sportovní časomíry Návrhy počítačových sítí.

Společnost Perfect System, s.r.o. se specializuje se na tvorbu rezervačních vstupenkových systémů..

Nabídka poradenství v oblasti informačních technologií a zpracování dat. Tvoříme videa či alikace na míru..

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Dodávky komunikačních serverů a digitálních pobočkových systémů. Implementace technických a programových prostředků počítačové telefonie.

- systémová řešení "na klíč" IT/Intranet/Internet - poradenství a odborné konzultace v oblasti IT a telekomunikací; vypracování posudků - poradenství v oblasti výběru poskytovatele pro připojení k síti Internet - konzultace a poradenství v problematice doménových jmen..

Správa stanic a serverů na platformách MS Windows, Linux, Mac OS X. Administrace sítí, firewallů, routerů. Komplexní řešení HW problémů. SW - péče o firemní software - MS Office, antiviry, účetnictví.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Vývoj a návrh informačních a redakčních systémů. Tvorba webových aplikací..

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Naše společnost zajišťuje profesionální služby v oblasti IT. Především klademe důraz na spojení kvality odvedné práce se spokojeností zákazníka. Zabýváme se především HW/SW dodávkami, outsourcingem

Nabídka: - vývoj a dodávka zákaznických SCADA systémů na klíč. Služby: - dodávka softwarových komponent - instalace, konfigurace a zprovoznění - zaškolení obsluhy - parametrizace a tvorba datového modelu - integrace s jinými systémy - tvorba specializovaného software. .

Nabízíme tvorbu informačních technologií včetně realizace a správy počítačových sítí. Poskytujeme software pro facility management.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Distributor geografických informačních systémů předních světových firem..