Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Hlavní náplní činnosti je tvorba dynamických aplikací na platformě internetu. Součástí portfolia jsou klasické intranet systémy, obchodní aplikace, rezervační systémy, akademické aplikace, složitější databázové systémy i celopodnikové aplikace, které se stávají hlavní integrační platformou.

Vývoj, výroba: -informační systémy -webové aplikace -správa hardwaru, serverů, serverových či klientských operačních systémů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Společnost CFD support s.r.o. se zabývá podporou pro Počítačovou mechaniku tekutin (CFD - Computational Fluid Dynamics). Zabýváme se vývojem: - softwaru - matematických modelů - numerických algoritmů - vizualizačních technik - skriptováním - mnoha dalšími činnostmi souvisejícími s numerickými simulacemi fyzikálních dějů.

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Hlavní směry technologického zaměření firmy: -systémy pro správu a archivaci dokumentů -workflow systémy -znalostní(fulltextové)databáze -systémy pro skenování dokumentů a formulářů včetně využití technologie typu OCR/ICR -systémy pro práci s elektronickými formuláři -tisková řešení z ERP systémů -informační ...

Společnost GAPP System se zaměřuje na problematiku zálohování, migrace a archivace velkých objemů dat. Komplexní řešení založené na ověřeném programovém vybavení a robustní technologii magnetopáskových a optických jukeboxů.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Správa, dodávka: - počítačové sítě - zabezpečovací systémy.

Informační systémy a databáze.

Poradenství, služby: -ochrana informací a informačních systémů

Služby: - vývoj informačních systémů na klíč - prodeje, instalace a správa software - prodej, servis počítače - tvorba webových stránek, webhosting

Maloobchod, prodej: -hotelový a restaurační software.

Vývoj, výroba a prodej multimediálních výukových programů. Společnost LANGMaster je ryze českou společností, která se zabývá elektronickým vzděláváním a publikováním téměř 20 let.

Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Tvorba a poskytování software. Prodej: - hardware - počítačová literatura.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Tvorba vystavování špičkových www stránek a informačních systémů pro Internet (webdesign, webhosting).