V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Občanské sdružení zajišťující v Českých Budějovicích služby svobodného internetu.

Služby: -vývoj a implementace software pro řízení jakosti výroby -vývoj a implementace software pro řízení výroby -vývoj software na zakázku -vývoj a výroba elektronických mikroprocesorových zařízení -projektování a realizace kontrolních pracovišť -odborné poradenské a konzultační služby v oblasti statistického řízení procesů ...

Služby: -Poskytovatel internetového připojení.

Vytvoříme Vám poutavé a moderní www stránky, webové stránky, osobní weby, e-shopy, portály. Provádíme webdesign, SEO optimalizace a správu webů.

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.

Služby: -provádění elektroinstalace bytových, občanských a průmyslových objektů -hardware a software pro kotelny, výměníky a vzduchotechniku. Měření a regulace: -kotelny, výměníkové stanice -vzduchotechnika. Montáž, servis, měření: -čidla, měřáky, r egulátory, servopohony -směšovací ventily, řídící systémy kotelen.

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Prodej: -výpočetní technika -počítače, software SW.

Vývoj, výroba, prodej: -zaručeně efektivní informační systém pro počítače -návrh organizační struktury podniku s respektováním požadavků zákazníka -dodávky potřebné výpočetní techniky a spotřebního materiálu -odborná instalace programového vybavení -školení pracovníků zákazníka přímo na pracovišti -pomoc při převodu ...

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Služby: -reklamní,grafické -tvorba webových stránek -zpracování technické dokumentace.

Dodávky a realizace informačních a řídicích technologií: -prodej Software a Hardware -informační systémy -řídící systémy.

Prodej a servis Money S3, registrační pokladny Euro, dotykové POS systémy. Výroba www prezentací a eshopů s plnohodnotným propojením k účetnictví. 12V solární panely, 12V nabíjecí automatika, 12V solární akumulátory, převodníky napětí z =12V na ~230V. Teflonové ubrusy. Výroba na zakázku, import, pro hotely a obchodníky slevy.

Služby: -poskytování software. Montáž a opravy: -kancelářská elektronika. Vývoj, dodávka: -profesionální účetní systémy.

Vývoj, dodávky a servis: -systém mzdy a účetnictví pro velké podniky -operační systémy WIN95, UNIX, INFORMIX.

Služby: -vedení účetnictví jednoduché i podvojné -zpracování mezd a personalistiky -daňové přiznání -konzultace k účetnictví -prodej, instalace a zaškolení software pro účetnictví.

Služby: -ekonomický, informační a řídicí systém -ekonomický a obchodní software -implementace, školení a prodej software ABRA

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Služby: -správa počítačových sítí, dodávka a servis systémového a aplikačního software -vývoj software na zakázku, software pro fitnes, posilovny, sauny, jídelny, sklady, předplatní jízdenky MHD, evidence IT, sledování fyzikálních veličin.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.