V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Reklamní služby - grafické návrhy - digitální i ofsetový tisk (vizitky, letáky) - velkoplošný tisk - potisk textilu a reklamních předmětů - tvorba webových stránek.

Služby - prodej a opravy počítačů, notebooků - návrh a realizace PC sítí - návrh a realizace kamerových systémů, zabezpečení objektů a majetku - internetové připojení.

Služby - internetové připojení - prodej a servis IT - poradenství v oblasti správy sítí.

Služby: - programování - webdesign - hosting.

Služby - internetové připojení - webhosting - IT servis, opravy PC - hodinový manžel, práce v bytě, v domě, ve výškách, na zahradě.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -výpočetní technika -servis, instalace počítačových sítí -prodej repasovaných počítačů.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - tvroba webových stránek a programů na zakázku

Služby: - tvorba, realizace webové stránky

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - správa sítí - tvorba webových stránek

Služby: - tvorba a implementace software pro skladové a obchodní systémy

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - webdesign - grafický design

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - SEO optimalizace - PPC kampaně - e-marketing - grafický design

Služby: - tvorba webových stránek - e-shopy - SEO optimalizace

Služby: - tvorba webových stránek - registrace domén - webhosting

Služby - webdesign - grafika - reklama - tisk.

Služby: - webhosting - webdesign - virtualizace - vývoj software - SEO optimalizace - počítačové sítě

Nabízíme vysokorychlostní připojení pro domácí i firemní zákazníky z Tábora a širokého okolí. Díky přímému napojení na optické linky nabízíme maximální stabilitu a dostupnost připojení. Instalace u všech tarifů zdarma (zařízení zapůjčeno). Více informací na našich stránkách.

Činnost: - IT služby - správa sítí - tvorba webových stránek - vývoj aplikací Prodej, servis: - výpočetní a kancelářská technika

Služby: -poskytování softwarového auditu -webdesign Oprava, servis: -počítače