V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Profesionální registrace domén včetně API, neomezený webhosting, serverhosting, VPS a nabídka dedikovaných serverů. Nabízíme virtuální servery, domény, hosting, housing. Zajišťujeme spolehlivé moderní… Číst dále

BABEL.CZ s.r.o. je překladatelskou a tlumočnickou společností, která disponuje týmem 180 stálých překladatelů a tlumočníků, soudních znalců v oboru jazyka a rodilých mluvčích. Provádíme informativní, konsekutivní, simultánní a videokonferenční tlumočení, překlady obchodních dopisů, reklamních sloganů a textů či technické překlady. Dále provádíme ...

Služby - webdesign - internetové prezentace - webové a mobilní aplikace.

Reklamní služby - grafické návrhy - digitální i ofsetový tisk (vizitky, letáky) - velkoplošný tisk - potisk textilu a reklamních předmětů - tvorba webových stránek.

Služby - prodej a opravy počítačů, notebooků - návrh a realizace PC sítí - návrh a realizace kamerových systémů, zabezpečení objektů a majetku - internetové připojení.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: - tvorba webových stránek - e-shopy - SEO optimalizace

Služby: - tvorba webových stránek - registrace domén - webhosting

Služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sítí - administrace serverů.

Služby - vývoj mobilních aplikací - informační systémy na míru - outsourcing IT. Vývojové centrum - adresa: Morseova 1126/5, 301 00 Plzeň. Obchodní kancelář - adresa: K Homolce 33, 154 00 Praha 5. ?

Služby - správa počítačových sítí - servery a virtualizace - servis výpočetní techniky. Provozovna - adresa: nám. Bratří Čapků 1244/6, 370 07 České Budějovice.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - levné volání.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - sociální sítě.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - PPC reklama - grafickými materiály, letáky, vizitky.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - grafické návrhy - marketing - copywriting.

Služby - webdesign - webové stránky na míru - webhosting.

Výzkum a vývoj mobilních a webových aplikací.

Služby - vývoj softwaru - webhosting, mailhosting.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - příprava a správa e-shopů - programování. Kancelář - adresa: Vladislavova 250, 397 01 Písek.

Služby - připojení k internetu - VoIP, levné volání.

Služby: - tvorba webových stánek, aplikací - grafické služby - výroba reklamy - marketingové služby.