V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -dodávka, instalace, správa, servis počítačů. -tvorba, správa počítačových sití. -poradenství v oblasti IT. Výroba, prodej: -software.

Vývoj, dodávka: -ekonomicko-právní informační systém EPIS®.

Montáž, servis - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy - videotelefony Služby - připojení k internetu - správa sítí - webhosting - zálohování dat

Vývoj -software na zakázku Služby: -poradenství v IT

Služby - webdesign, www stránky - webhosting - intranet, extranet - webové databáze - vývoj speciálního software

Prodej, maloobchod: -počítače -gps navigace -mobilní telefony Oprava, servis: -počítače Služby: -připojení k internetu

Služby - tvorba a programování internetové stránky - webdesign

Služby - grafické práce - webdesign - marketing - reklama, propagace - tisk

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -GPS navigace.

Služby - grafické práce - webdesign - správa sítí

Služby: -připojení k internetu.

Prodej, montáž, servis: -počítače ABAKUS -tiskárny OKI, HP, EPSON, STAR -notebooky -grafické karty miroCRYSTAL -monitory MAG -faxmodemy -software.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -sítě LAN -AV technika Služby: -renovace toneru a cartride -poradenství hw, sw -tvorba web.

Komplexní dodávky počítačových sítí se zaměřením na bezpečnost dat*-NOVELL AUTHORIZED RESSELER. Expertízy počítačových sítí-prodej měřících přístrojů. Zabezpečení, ochrana, záchrana dat* poradenství v oblasti bezpečnosti dat* (SECURITY CARD). Speciální HW** a SW**-vývoj národního prostředí pro PC**, notebook, ...

Poradenství: -hardware -software. Služby: -internet -zpracování dat -správa sítí.

Digitální agentura, která pomáhá firmám získávat více zákazníků prostřednictvím internetu a chytrých aplikací. Specializujeme se na vývoj webových aplikací, online marketing a affiliate marketing.

Prodej - počítačové komponenty Poradenství v oblasti výpočetní techniky

Reklamní agentura. Marketingová agentura. Grafické studio. Tvorba: -www stránky.

Služby: - outsourcingové služby - zhotovení webových prezentací, webové stránky - síťové komunikace. Dodávka - hardware a software.

Služby: - webdesign - návrhy webových stránek, tvorba webových prezentací - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO - kurzy SEO, PHP a MySQL.

David Chmel - zabývám se komplexním zajištěním internetových stránek. Od grafického návrhu až po SEO optimalizaci. Prodejem a servisem výpočetní techniky.

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Nabízíme tvorbu www stránek, webdesignu a internetových aplikací. http://evron.cz; http://chcishop.cz; http://chciwwwstranky.cz