V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj a prodej: -účetní a skladové programy -elektronické a zabezpečovací systémy.

Vedení - podvojné účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství Výroba - www stránkywebdesign

Vývoj informačních systémů. Prodej programu na zpracování odborných studií a analýz nebo účetnictví.

Poskytuje - telekomunikační služby. Připojení k internetu. Internet, telefon, digitální TV PRO PS a SMARTPHONE.

Kompletní reklamní činnost. Prodej a potisk: - reklamní předměty Tvorba: - e-shopy - www stránky. Webhosting. Pořádání: - dětské tábory a školy v přírodě od května do září.

Návrhy: - stomatologické ordinace a laboratoře. Dodávka: - hardware a spotřební materiál pro stomatology - stomatologické přístroje. Vývoj, dodávka: - software pro stomatology.

Maloobchod, prodej, leasing, instalace, servis: -hardware, software -počítače - výpočetní technika -MONSOON, MISI, ACER -notebooky -tiskárny. Služby: -připojení, nastavení Internetu -návrhy, instalace počítačových sítí.

Wadd studio je progresivní společnost zabývající se vývojem webových aplikací a softwarových produktů, dále také designem a reklamou od její webové podoby až po reklamu tištěnou.

Nabízíme Vám moderní inzertní systém, který Vám nabídne hromadnou inzerci až na 21 portálech. Kromě seznamek a katalogů Vám nabídne reklamní prostor

Tvorba kompletních webových stránek, webdesign, SEO optimalizace, SEM, redakční systémy (Joomla!), eshopy (OpenCart), návrh reklamních předmětů, kampaní, návrh vizitek, reklamní služby. Vše ve vysoké kvalitě za velmi příjemné studentské ceny!

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Tvorba webových stránek . Tvorba grafických návrhů. Správa reklamních kampaní na internetu. Linkbuilding. Registrace do vyhledávačů a katalogů firem. Kompletní analýza webu.

Grafické návrhy, www stránky, corporate identity, malonákladový tisk, ofsetový tisk.

Webdesign studio České Budějovice je zaměřené na tvorbu www stránek, SEO optimalizace, e-marketingové kampaně a komplexní přípravu reklamních kampaní na internetu. Vývoj flash animací a aplikací a outsourcing web-development služeb.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Vyrábíme www stránky, prezentace, osobní weby, e-shopy, portály. Děláme webdesign.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Výroba 3D počítačové animace, tvorba 3D modelů, interaktivní tvorba ve Flash, Flash programování, výroba internetových her, facebook aplikace a propagační hry, mobilní aplikace pro Android a iPhone.

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Služby: -projektování, výstavba a provozování velkých kabelových rozvodů-městské, hotelové -výstavba malých televizních vysílačů -kabelová televize -internet po kabelu.

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklama -reklamní servis -katalogy, prospekty, letáky, plakáty, grafické návrhy, firemní vizuální styl -podpora prodeje v místě prodeje -návrhy inzerce -www prezentace -dárkové předměty -DTP studio.