V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Technologická společnost založená na výzkumu a vývoji v oblasti automatického zpracování řeči. Poskytujeme hlasové technologie, řešení a služby pro call-centra, bezpečnost / obranných agentur, multimediálních archivů a IT integrátory v těchto oblastech.

Návrh, vývoj, implementace: - software - webové a mobilní aplikace

Činnost reklamní agentury. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poskytování software. Poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství - finanční, ekonomické. Poradenství podnikatelské, organizační. Zpracování dat. Správa sítí. Kurzy, školení a jiné vzdělávací akce.

Fotografování - umělecká a reklamní fotografie Videospotystřih videa Reklamní design Webdesigntvorba - www stránky - internetové aplikace.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Softwarový audit Správa - počítače. Outsourcing Návrh, správa - počítačové sítě, správa- servery.

Databázové firemní systémy - Prodejce výpočetní techniky a software - Počítačové sítě - Instalace a opravy výpočetní techniky - Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - Daňové poradenství

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Služby v oblasti výpočetní techniky a internetu. Přenosy obrazových a zvukových informací na internet.

Komplexní řešení služeb v oboru montáží a servisu měřicích a regulačních systémů. Programování a návrhy systému programovatelných logických automatů a jejich přehledných vizualizací.

Prodej, montáž - kancelářská a výpočetní technika - správa a údržba serveru - zálohování dat.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Fotostudio Velkoplošný digitální tisk Ofsetový tisk Grafické studio - předtisková příprava - sazba tiskovin - grafické návrhy tiskovin Webdesign.

Poradenství - výpočetní technika.

Výroba www stránky webdesign Weby, e-shop

Služby - připojení k internetu - volání přes internet - příjem digitální satelitní televize - telekomunikační a hlasové služby - správa sítí Webhosting Prodej, servis - počítače

Tvorba webových stránek a grafických návrhů. Provádění optimalizací pro vyhledávače.

Grafické práce Webdesignvýroba - www stránky Webhosting.

Služby: - webdesign - webové aplikace.

Nakladatelství, výroba a distribuce: - elektronické knihy Služby: - webdesign - grafické práce - programování

Služby: - oprava, servis počítače - montáž antén, satelitů - připojení k internetu

Zabýváme se webdesignem. Poskytujeme profesionální služby s důrazem na originalitu a hodnotu pro zákazníka.