V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nastavení internetu pro virtuální síť KlokanMobil.

Převod VHS, převádíme nejen kazety VHS, ale i VHS-C, Mini DV, Digi 8, Hi 8.

Služby - připojení k internetu

Vývoj webových a intranetových aplikací. Vývoje Smartphone aplikací (iOS, Android, Windows Mobile). Contact Center Solutions - Professional Services (Genesys). Google Experts (AdWords, Google Analytics, Google Directories, SEO, SEM) Web Development. Smartphone Applications. Contact Center Solutions.

Prodej: -antivirový, ekonomický software. Služby: -tvorba eshopů. -poradenství v oblasti IT. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy.

Služby: -vývoj software. -tvorba webových stránek.

Služby: -webdesign. -tvorba www stránek. -tvorba loga.

Služby: -tvorba webových stránek.

Prodej, služby - repasovaná výpočetní technika - nový hardware - přestavby HW - odvirování počítačů Webdesign, webhosting - internetové prezentace Grafický návrh

Webdesign - internetové prezentace Webhosting Grafické práce - bannery - logotypy - reklamní kampaně

Služby - internetové připojení

Grafické práce. Výroba www stránek, webdesign.

Služby: - kompletace, rozšíření, údržba a servis PC - poradenství v oblasti výpočetní techniky - návrh a tvorba www prezentací - návrh a tvorba vizitek, letáků případně jiných propagačních materiálů - montáž a servis textových, číselných a grafických panelů - montáž a servis kurzovních, sazebníkových a směnárenských tabulí - montáž a ...

Bezdrátové připojení k internetu.

Počítačová technika, počítače, PC: - stavba, servis, čištění mechanické i softwarové, záchrana dat, zálohy dat, sítě, WiFi, audiosystémy, ladění TV SAT a settopboxů.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Služby v oblastech programování a vývoje aplikací, tvorby webových stránek, webhostingu, marketingu, správy sítí, prodeje a servisu hardwaru a softwaru.

Bezdrátové připojení k internetu

Služby: -správa počítačových sítí. -správa počítačů. -webdesign. -počítačové kurzy.

Marketingové poradenství. Webdesign výroba - www stránky - internetové obchody a aplikace.

Webdesign, www prezentace Údržba, obnova a pasport - cykloznačení, cyklotrasy Fotografování Tvorba kreativních propagačních předmětů Dodávka - bike GPS SEO optimalizace

Dodávka - hardware servery, notebooky, síťové prvky, komponenty SEO optimalizace Tvorba - www prezentace Webhosting Správa sítí