V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, tvorba, služby: -zakázkový software -instalace privátních telekomunikačních systémů -instalace a správa počítačových sítí -vypracování analýz a auditů -tvorba systémů na podporu telefonie -vývoj uživatelských aplikací pro MS Windows na míru -vývoj informačních systémů na míru -webhosting, webstreamimg -tvorba webových projektů ...

Služby související s ochranou životního prostředí: -poradenství v oboru ochrana zdraví a bezpečnost práce -poskytování software -sledování nebezpečných látek -školení v oblasti přepravy chemických látek.

Autorizovaný dealer firmy GRUNDIG, regionální zastoupení PLETTAC. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, poradenství: -uzavřené TV okruhy s videokamerami (CCTV) -průmyslová televize -výukové TV, video okruhy -satelitní příjem -anténní systémy -elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) -spotřební elektronika, ...

Jsme mladá rozvíjející se tiskárna s dlouholetou tradicí grafického studia. Poskytujeme komplexní polygrafické a reklamní služby od přípravy grafických návrhů až po realizaci tisku. Nabízíme tisk vizitek, kalendářků, voucherů, letáků, DL letáků, plakátů, katalogů, brožur, bannerů, plachtovin, polepů, billboardů, atd. Věnujeme se i tvorbě firemní ...

Služby: -www stránky, optimalizace pro vyhledávače a programování miniaplikací.

Prodej - počítačová technika, spotřební materiál. Servis - PC, notebooky, tiskárny, správa, software. Správa datové sítě.

Nabídka služeb v oblasti webdesignu.

Specializovaný internetový obchod s výpočetní technikou: -počítače, notebooky -ACER, HP, LENOVO, ASUS, SONY, TOSHIBA aj. -LCD monitory, tiskárny, skenery (scanery) -reproduktory -PC komponenty a periferie ve více než 15.000 položkách -software -přehledný výběr zboží -online stav skladu -dodání v rámci celé ČR -e-shop.

-reklama a podpora prodeje -grafické návrhy -příprava a výroba tiskoviny -ofsetový tisk -digitální malonákladový tisk -velkoplošný tisk -tisk etikety a samolepky -výroba obaly -řezaná grafika -potisk textilu -web a elektronická média -výroba logoprint.

Studie, analýzy, návrhy systémy úschovy elektronických dat: -ochrana dat -zabezpečení dat -zálohování -archivace -ochrana elektronických informací proti znehodnocení -disková pole HITACHI, NEXSAN -přesunování dat do záložních zařízení -bezpečnostní kopie -kryptování dat -ukládání a archivace velkých objemů informací -knihovny ...

Služba škole: -zásobování škol školními pomůckami. Prodej: -školní pomůcky a zboží -papír, psací potřeby -sportovní potřeby -nábytek -čistící prostředky -učebnice. Další služby: -správa počítačových sítí, sítě -půjčování stroje na broušení parket a mytí linolea -prodej ISIC karty-Brno -prodej programy Microsoft v rámci ...

Komunikační a informační systémy: - návrhy, projektování a instalace datových sítí -komunikační systémy -hardware -software -návrhy a projektování datových sítí -instalace datových sítí -měření, diagnostika a certifikace datových sítí -bezdrátová propojení datových sítí -školení, služby a poradenská činnost ...

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -e-shop.

Komplexní služby v oblasti prodeje a servisu výpočetní a kancelářské techniky hot line. Prodej, instalace, provoz: -počítačové sítě -výpočetní a kancelářská technika -příslušenství, komponenty a spotřební materiál. Služby: -konzultace, instalace -oživení a správa systému -záruční i pozáruční servis, oprava celého našeho ...

Prodej - výpočetní technika Výroba www stránek Instalace a údržba - operační systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sítí.

MTJ Service je výrobcem informačního systému Soft-4-Sale a současně i firma, která tento systém dodává a implementuje u zákazníků v Česku, Slovensku a Polsku. Soft-4-Sale je informační systém pro malé a střední firmy a zvládne pokryti procesů obchodních, servisních i výrobních firem.

Dodávka, obchod, prodej, servis i pozáruční: -osobní počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentů pro počítače -tiskárny Služby: -tvorba www stránek -správa počítačových sítí, outsoursing.

Webové prezentace. Analýzy konzultace. Internetový marketing. Vývoj software.

Webdesign Grafické studio Tiskoviny Virtuální prohlídky CD/DVD prezentace

Návrh, tvorba a správa: -www stránky pro malé a střední podniky -internetové web stránky (e-shopy) -optimalizace pro vyhledávače SEO -aplikace na internet SALIXUS.

Software, SW: -aplikace pro teplárenství, energetiku. Poradenství, konzultace, dodávka, prodej, programy pro: -fakturace služeb, dodávky energií -vedlejší produkty -saldokonto odběratelů -evidence měřidel -informační a zákaznické systémy. Měřící soupravy a vlastní měřidla LOTOS, měření: -měření energie a množství ...

Projekce, realizace, prodej, provoz, opravy počítačové sítě a počítače: -budování sítí, sítě LAN i WAN -kabeláže -počítače PC FUJITSU -tiskárna, tiskárny -hardware -software -e-shop -CITRIX -Tenký klient -kompletní servis IT.

Vývoj a implementace informačního systému myWAC. Služby: -informační technologie -tvorba internetových www stránek -intranetová řešení -elektronický ceník, katalog.