V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poskytování, tvorba, kompletní dodávky: -ekonomický software -jednoduché a podvojné účetnictví, skladové hospodářství, personalistika, mzdy -informační systémy pro menší a střední firmy -software pro restaurace -zakázkový software dle přání zákazníků -pro zákazníky záruční a pozáruční servis -kompletní prezentace firem ...

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Softwarové řešení a konzultace: -tvorba www stránek, internetových prezentací, elektronických obchodů, optimalizace stránek, redesign, webdesign, webhosting, registrace domén, e-commerce atd. Vývoj, řešení a služby: -analýza a konzultace, poradenství v oblasti internetového marketingu -návrh struktury designu a grafiky ...

Nabízíme vývoj, implementaci a provoz webových aplikací nejen na intranetových serverech našich zákazníků, ale také formou hostingu aplikací na našich web serverech.

Servis a prodej IT Datové služby Inženýrské služby Vývoj software

Projektová činnost ve výstavbě Správa menších počítačových sítí.

Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů. Natáčení dokumentů a krátkých filmů. Grafické návrhy loga, vizitky, tiskoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentace.

Návrh, realizace a podpora podnikové informační systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšení Vaší produktivity a výroby -rychlejší a přehlednější reportování a finance BI (Business Intelligence): -řízení podnikových dat -sběr a shromažďování informací -reporting -inteligentní analýzy, analýza RCM (Retail Chain Manager): ...

Obnova dat z havarovaných disků, vedení účetnictví pro společnosti, prodejem funkčního prádla

Specialista na VoIP řešení . Dodavatel VoIP telefonních ústředen VS-AST. Návrh, realizace VoIP řešení od malých až po velké firmy. Cenově výhodné řešení oproti standartních analogových ústředen s mnoha nadstandardními službami v ceně ústředny. Dále realizujeme počítačové sítě a dodávku komponentů pro VoIP sítě.

Programování, údržba, úprava dat, školení u zákazníka.

PC služby, síťové služby, prodej PC

VOIP telefonování. Digitální televizní vysílání. Poskytování připojení k internetu.

Vývoj, výroba, prodej: -počítačové skříně a spínací zdroje napětí -hardware, HW** -speciální skříně na zakázku pro IT -19 rack skříně -počítačové skříně -USB panely -zdroje pro PC -DC/DC zdroje -zdroje bez ventilátoru -DC/AC měniče -napáječe a nabíječky -dotekové senzory a obrazovky -mini ITX skříně & MB VIA EPIA.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Poradenství v oblasti software a hardware. Prodej stejnosměrných motorů, lineárních aktuátorů a solenoidů

Servis, oprava, instalace a údržba výpočetní techniky. Poradenství. KOMPLETNÍ REINSTAL -řešení problémů s Windows -urychlení počítače -prodloužení životnosti PC -optimální nastavení systému na míru uživatele -absolutní odvirování počítače -služba až do domu -úspora času, peněz i starostí. TATO SLUŽBA ZAHRNUJE: -zálohování ...

Komplexní řešení telekomunikačních technologií. Budování, správa síťové infrastruktury - návrh - projekt - realizace. Komplexní řešení informačních technologií.

Komplexní reklamní servis, full service: -grafika a design, grafické návrhy a jejich realizace -tisk a potisk (letáky, katalogy, vizitky) -tvorba webových stránek.

Marketing, webové prezentace, web design, grafika..

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

NeedBackup je online zálohovací služba pro domácí i profesionální použití. Zálohování se provádí plně automaticky na naše servery velice bezpečným šifrovaným způsobem. Každý soubor zálohovaný přes službu NeedBackup je uložen na dvou serverech umístěných v různých geografických lokalitách.