V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poradenství v oblasti informačních technologií

Tvorba, dodavatel právního software, zaměřujeme se především na software pro podporu podnikových procesů, risk management a správu pohledávek.

Dodávka - hardware počítače, notebooky, servery Správa, servis - IT servery, tiskárny, notebooky Projektování - počítačové sítě LAN, WAN Data - zálohování.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - datové sítě. Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače. Instalace, montáž: - připojení k internetu.

Dodavatel softwaru PluriMix a DinaMilk pro výživáře i výrobce krmiv. Distributor italské společnosti Fabermatica pro český a slovenský trh. Nabízíme optimalizační krmivářský program, program pro správu šarží pro výrobce i prodejce krmiv nebo objednávek a dodávek s optimalizaci dopravy.

Prodej - systém SYSKLASS automatizovaná tvorba konstrukčních dat, kusovníků, technologických postupů pro zakázkovou výrobu.

Prodej: -hardware, software, kancelářská technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a příslušenství -tiskárny, tiskárna i monitory Po dobu opravy zapůjčíme náhradní zařízení. V naší firmě dostanete pouze legální software. Kopírování, skenování, webdesign, grafika.

Vývoj a dodávka: -podnikové a informační systémy na zakázku.

Zakázkový vývoj, analýza, programování: -software -ekonomický (účty, mzdy, sklady, fakturace, marketing, finanční řízení, organizer, time manager, analýzy, odbytové systémy) -počítačové sítě.

Softwarový audit včetně bezpečnosti SEO optimalizace Webdesign tvorba - www stránky Poradenství - výpočetní technika Externí správa počítačových sítí Školení - výpočetní technika Zálohování dat.

Vývoj - software. Poradenství a konzultace - výpočetní technika.

Internetová reklamní agentura: - tvorba webových stránek a e-shop - zvyšování návštěvnosti webu - webová analytika.

Návrh a implementace vysoce kvalitních informační systémů.

SEM marketing SEO optimalizace Webdesign - corporate Identity.

Produkty, služby. - správa sítí - správa serveru - webhosting, serverhosting - virtuální kancelář.

Vývoj, implementace a servis informačního systému "Advanced Rapid Library" (ARL) pro knihovny, muzea, galerie, informační centra a jiné paměťové instituce. Dodávka a instalace Biblioboxů, RFID technologií včetně etiket, pracovních stanic, inventarizačních jednotek a samoobslužného návratového automatu. Barcode technologie - potisk etiket, ...

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Služby: -Prodej a vývoj ekonomického softwaru na zakázku.

Tvorba www stránek a projektů, webdesign, tvorba e-shopů, SEO, On-line marketing, PPC a programování na míru.

Vývoj a prodej - ekonomický software.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Výroba www stránek. Webhosting, registrace domén.