V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Grafické studio - VIZUÁLNÍ styl. Webdesign.

Corporate identity Tisk Grafika - grafické návrhy tiskovin Webdesign, tvorba - weby.

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

Řešení SMS komunikace pro firmy. Realizace systémů pro komunikaci se zákazníky, mobilní SMS platby a Premium SMS systémy.

Poradenství - výpočetní technika.

Tvorba a dodávka - aplikační software pro zdravotnictví ICT služby.

Zabýváme se tvorbou webových stránek a redakčních systémů. Realizujeme e-shopy, redakční systémy, webové aplikace, SEO optimalizace, flash, Provádíme optimalizace pro vyhledávače SEO, správa placených odkazů ve vyhledávačích. Zařídíme PPC kampaně, internetový marketing a reklama na internetu.

Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software, prodej HW a SW. Správa serverů a sítí. Webhosting Antivirová řešení

Služby: -kompletní reklamní servis -zpracování marketingového průzkumu -grafický návrh -realizace -prezentace zákazníka -zvýšení prodeje jeho produktů -individuální přístup k zákazníkům s maximální péčí, radou a řešením. -prezentace – tvorba www stránek -malonákladový digitální -ofsetový a velkoplošný tisk -prezentační a informační ...

Služby: -poskytování software - poradenství v oblasti informačních technologií - zpracování dat - hosting - outsourcing. Počítačové sítě - instalace, správa, servis.

Specializujeme se na internetovou reklamu. Mezi naše služby patří zejména tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizace internetových stránek, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránek a e-shopů. Našim klientům pomáháme získat více objednávek, zvýšit návštěvnost webových stránek nebo budovat povědomí o jejich ...

Služby v oblasti automatizace Zpracování - data.

Vývoj, dodávka - informační systémy QI.

Služby, tvorba: - profesionální www (webové) stránky - e-shopy - redakční systémy - optimalizace pro vyhledávače (SEO) - PPC reklama. Zajišťujeme webhosting a serverhosting.

Kompletní zajištění internetových stránek: - tvorba webových stránek a prezentací - internetový obchod, e-shop pro každého - redakční systém - programování klientských aplikací - internetové aplikace.

Webové prezentace - webové aplikacespráva - weby Správa - počítačové sítě.

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

Služby: -grafické -reklamní -návrhy firemních log -tvorba webových stránek -zpracování propagačních materiálů -návrhy a potisk reklamních předmětů.

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.