V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

Práce, služby: -Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočetní technika -webdesign -správce sítě.

Reklamní agentura: - marketingová komunikace - on-line marketing - grafický design - internet-marketing a webdesign - tvorba image-filmů a natáčení videa. Organizujeme a produkujeme společenské a firemní akce. Zajišťujeme modelky a hostesky. Zaměřujeme se také na firemní vzdělávání - vzdělávací kurzy, tréninky, teambuildingy aj. ...

Přední dodavatel informačních systémů v ČR a SR. Vývoj, implementace a servis software v oblasti řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, docházka, vzdělávání, systemizace, zaměstnanecké výhody, výběrová řízení, pracovní cesty, účetnictví, fakturace, sklady, majetky aj. Aplikace jsou vždy v souladu s platnou ...

Provoz systému Pohlídáme.cz: -rychlý a levný způsob, jak pohlídat dlužníky na insolvenci Vývoj: -webové aplikace -správa serverů a sítí -internetový a mobilní marketing.

Vývoj, prodej - řídicí a měřicí systémy pro automobilový průmysl.

Grafické studio. Grafický design. Návrhy, realizace: - firemní logo - logotype design - webové stránky, webové prezentace - webdesign.

Obchodní poradenství Vývoj a dodávka - podnikové informační systémy Implementace softwarových řešení - programování na zakázku.

Poskytuje - připojení k internetu. Webdesign Vývoj - software na zakázku.

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Programátorské práce inženýrské výpočty, vývoj aplikací pro složité výpočty, sestavování matematických rovnic a matematické modelování, matematická zpracování a řešení fyzikálních, chemických a dalších procesů, počítačové simulace přírodních dějů i průmyslových systémů

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Webhosting, serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Služby v oblasti informačních technologií zaměřené především pro živnostníky, malé a střední firmy: - správa počítačových sítí a serverů - konzultace v oblasti IT - návrh a realizace datových sítí.

Internetová agentura: - tvorba webových stránek, eshopů, aplikací - SEO - PPC - grafické práce - vizitky, letáky, plakáty.... - webdesign.

Vývojář na volné noze. Programováním internetových aplikací v JavaScriptu a kódováním HTML stránek. Tvorba internetových stránek.