V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Web studio: - kompletní webdesignové služby: - tvorba webových stránek, internetových prezentací DTP studio: - grafické návrhy, grafické práce.

Služby v oblasti informačních technologií: - IT servis pro SAP systémy. Poradenství v oblasti informačních technologií.

Divize eGen. Vývoj: - webové aplikace, webové prezentace - e-commerce, e-shopy, e-learning programy - vnitropodnikové systémy. Nabídka projektových řízení a technologických řešení pro ekologická zařízení. Služby - serverhosting, webhosting - webdesign - tvorba webových stránek, tvorba eshopu - optimalizace webových stránek SEO ...

Služby: - instalace hardware a periferií - diagnostika a zjištění softwarové nebo hardwarové závady - oprava poruch software MS Windows - kontrola systému proti virům - záloha dat ze všech druhů medií - obnova dat z Vašeho vadného software nebo hardware - instalace internetu a jiných služeb - reinstalace systému a konfigurace - ...

Naše společnost NAVISYS s.r.o. působí především jako dodavatel komplexních informačních systémů Microsoft Dynamics (Navision, Axapta) a vertikálních řešení orientovaných na konkrétní obory podnikání. Naše portfolio produktů doplňuje DMS systém Microsoft SharePoint, nástroje Business Intelligence značky Jet Reports a kancelářské aplikace v cloudu ...

Vývoj, implementace: - software pro logistiku, logistické systémy: - internetové a intranetové aplikace - webové aplikace pro sledování zakázek a plánování - windowsové aplikace či služby - EDI komunikace - výstupní a reportovací řešení, tisky štítků - tiskové výstupy a programy v ZPL pro labelové termotiskárny.

Služby. - kompletní služby v oblasti informačních technologií a komunikačních technologií: - správa počítačových sítí - externí dohled, správa IT infrastruktury - outsourcing - oprava, servis - osobní počítače, notebooky - webdesign - tvorba webových stránek - webhosting - správa domény - IP kamerové systémy - ...

Prodej software a informačních systémů. Zprostředkovatelská činnost.

Služby: - IT poradenství, konzultace - IT outsourcing - kompletní zajištění IT části podniku: - správa informačních a komunikačních technologií - správa serverů - vzdálená správa sítí - bezpečnostní a detektivní agentury - poradenství a analýzy obchodních procesů - margetingové služby. Vývoj a prodej: - kancelářský ...

Služby: -počítačové. Zprostředkování: -obchodu a služeb. Nabídka služeb v oblasti IT.

Služby: - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, firemní webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače - realizace počítačových sítí.

Prodej - hardware Internetové aplikace - www prezentace - internetové obchody.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika -software -vybrané produkty spotřební elektroniky -operační a kancelářské systémy -fotoaparáty, GPS -zabezpečovací a kamerové systémy. Služby: -tvorba www stránky -počítačové sítě-networking -internet-webdesign, webhosting -grafická tvorba a tisk - DTP, PrePress.

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Servis - hardware, software pro mobilní zařízení, správa, sítě.

Optimalizace pro vyhledávače SEO Osobní a firemní webové stránky - internetové obchody.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Webové stránky - aplikace - servery Správa - počítačové sítě

Dodávka - softwarová stavebnice TIMETREE pro tvorbu webových stránek.