V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej: - hardware Vývoj: - geografické a technické informační systémy GIS, TIS. Konzultace, vývoj: - IT projekty.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Kopírovací služby. Zabezpečení a sítě Grafické služby Tvorba www prezentací včetně e-shopů

Firemní identity. Internetový marketing: - SEO optimalizace - analýzy účinosti internetových stránek Tvorba: - internetové obchody - webdesign.

Fotografické práce Tisk Grafické studio Tvorba - www stránky - internetové obchody - portály a aplikace na míru - logo, firemní styl Kresby a ilustrace.

Reklamní služby v zahraničí Podpora obchodu a exportu Dodávka - odjehlovací stroje - magnetické upínací desky - honovací stroje - lešticí stroje - stroje na odstraňování otřepů Tvorba - www stránky.

Reklamní činnost. Provozování: - portál KAM V BRNĚ, KAM V PRAZE. Webdesign, webhosting.

Komplexní služby internetového marketingu: - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO Vývoj: - stránky s redakčním systémem WORDPRESS. Dodávka: - intranetové informační systémy - realitní software ESTATIX - CRM software VTIGER - fakturační software. Implementace intranetových informačních systémů.

Webdesign; www prezentace. Správa - intranet.

Stavba - počítačové sestavy Připojení k internetu - IP telefonie Webdesign Realizace - síťové rozvody.

Služby: - správa počítačových sítí a údržba PC - vývoj, prodej software - tvorba www stránek - komplexní služby od založení domény, webhostingu, tvorbu www stránek, e-obchodu až po aktualizaci - implementace CMS systémů pro intranet i internet.

Služby: - sestavení počítače na míru - servis i pozáruční - připojení k interneru - tvorba webové stránky - záloha a obnova dat.

Prodej, servis: -počítače -elektrokola

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Nabízíme vysokorychlostní připojení k síti internet. Návrhy a montáže kamerových systémů klasické CCTV, IP technologie, včetně skrytých instalací miniaturních kamer. Telefonní služby pomocí technologie zvané Voice over IP

Služby: - grafické a designové studio - tvorba webových aplikací.

Grafická úprava knih: - designové práce. Webdesign.

Servis - výpočetní technika Webdesign Poradenství - výpočetní technika

Reklamní činnost Poradenství - výpočetní technika

Outsourcing. Správa sítě. Prodej ekonomického systému POHODA a jeho implementací.

Konzultace, poradenství, školení: - informační technologie. Dodávka hotových informačních systémů, vývoj a implementace software na zakázku.

Vývoj: - ekonomické software. Zakázkové programování stávajícího softwaru.

Porovádí - integrace aplikacívývoj a implementace - softwarová řešení Outsourcing - konzultace a analýzy.

Výroba: - www stránky - webdesign.