V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj a dodávka: - informační technologie a ekonomické informační systémy.

Služby: - výroba, dodávka software (SW) na zakázku od návrhu struktury, grafického zpracování až po implementaci u zákazníka.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Webové stránky včetně souvisejících služeb.

Vývoj, prodej, servis: - informační systémy.

Dodávky a integrace: - výpočetní technika a sítě LAN zejména pro speciální použití včetně kamerových, přístupových a prezentačních systémů, pozemní letecké techniky a leteckého vybavení, simulační techniky a speciálního vybavení.

Internet: - ucelené řešení internetových služeb, které zahrnují připojení do sítě Internet, provoz aplikačních serverů a především vývoj webových aplikací. Intranet.

Grafické studio SEO optimalizace - webmarketing Tvorba - www stránky - e-shopy.

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače, komponenty, příslušenství. Tvorba: - www stránky.

Prodej: - software. Výroba: -elektronické aplikace.

Prodej, výroba: - hardware - www stránky - webové aplikace a prezentace - software.

Grafické práce. SEO optimalizace pro vyhledavače. Webdesign tvorba, realizace a vývoj: - internetové projekty a aplikace.

Komplexní služby v oblasti IT: - správa firemních sítí - prodej a servis značkových i montovaných PC dle přání zákazníka - prodej hardware, software včetně příslušenství a spotřebního materiálu - instalace počítačových sítí (strukturovaná kabeláž, WiFi sítě) - instalace kamerových systémů a zabezpečovacích zařízení - opravy počítačů, ...

Grafický design Internetové obchody - výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě.

Fotografické služby - tvorba typu vizitky, inzerce, letáky - webové stránky - katalogy - časopisy - obaly - fotografie těhotenství, miminka, rodiny, dospělé, akce - retuše - fotomontáže.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Připojení internet, telefon Orionet.

Servis nonstop: - PC, záchrana dat.

Prodej - digitální měřící technika - výpočetní technika Správa - počítačové sítě.