V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Velkoobchod - počítače Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Výroba: - www (webové) stránky - webdesign - SEO optimalizace Webhosting.

Grafické návrhy. Webdesign.

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Informační systémy (software) pro lesnictví, zemědělství, životní prostředí, státní správu.

STRATEGICKÉ PORADENSTVÍ PRO FIRMY A PODNIKATELE: - marketing, značky, komunikace, procesů, organizace a lidských zdrojů -strategické poradenství a konzultace -příprava a implementace firemní strategie -efektivní řízení rozvoje firmy, produktů a služeb -tvorba strategie značky -marketingové průzkumy a analýzy -redesign loga, změna, migrace ...

Reklamní studio. Grafické studio: - tisk firemních a propagačních tiskovin - výroba vizitek a reklamních předmětů - tvorba www stránek.

Internet v Brně a okolí: - internet, telefonování - servis, oprava počítačů, IT - reinstalace počítačů - odvirování.

Inženýrská činnost v oblasti informačních technologií.

Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Programování - software.

Programování softwaru na zakázku podle požadavků zákazníkaspecializace- oblast podnikových portálů či informačních systémů.

WIFI připojení k internetu - přípojky v pásmu 2, 4 a 5 GHz, bez datových limitů FUP a bez agregace dělení rychlosti mezi více účastníků.

Dodávka - průmyslová automatizace - řízení procesů v energetice Dodávka - řízení procesů v energetice Vývoj - hardware ke komfortnímu sběru dat z elektroměrů a jejich přenosů do nadřízeného ŘS Vývoj - software pro řízení gravimetrických dávkovacích strojů MAGUIRE.

Poskytuje - VOIP telefonování - připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Montáž - satelitní technika E- shop - satelitní a WIFI technika - LED osvětlení - konektory - spojky Poskytování - připojení k internetu.

Služby, návrh, výroba: -tvorba webové stránky, informační systémy.

Grafické návrhy Výroba - www stránky - webdesign.

Direct marketing Grafické a kresličské práce Servis - výpočetní technika SEO optimalizace pro vyhledávače Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránkywebdesign Zakázkové programování - odvirování PCinstalace - software Školení uživatelů PC.

Grafické práce. Výroba - www stránky Webhosting.

Webdesignové služby. Tvorba HTML webových stránek z dodané grafiky. -kódování HTML (dle norem W3C.org, plně validní kód) -technické SEO (optimalizovaný a strukturovaný kód pro - dobrou indexaci ve vyhledávačích) -znalost rozdílů mezi prohlížeči (IE6, 7, 8, Firefox, Opera, Chrome atd.) -CSS, CSS2 (využití kaskádových stylů pro ...

Grafické práce. Internetový marketing: - optimalizace pro vyhledávače SEO. Webdesign Webhosting Prodej: - publikační systém DRUPAL.