V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - školení PC (CAD, Adobe, Google, Microsoft, ...) - grafické práce - webové prezentace - programování.

Optimalizace stávajícího webu: - internetový marketing a propagace. Webové stránky.

Grafické práce Internetové aplikacewebdesign Webhosting

Společnost OMEGA24 s.r.o.se zabývá: -komplexní správou IT a informačních systémů (topologie a zapojení sítě, důležité aplikace a zálohování dat, online monitoring klíčových prvků, pravidelné SWOT analýzy a finanční plán investic na další období…) -zabezpečením sítí a bezpečnostní audity (HW zabezpečení -firewall, bezpečné úložiště dat, SW ...

Zabezpečení: - objekty pomocí kamerových systémů CCTV. Montáž, servis: - VOIP ale i analogových ústředen a telefonů (telefonování přes internet). Servis: - počítače - servery - IT outsourcing. Připojení k internetu. Webdesign / Webhosting Správa počítačových sítí.

Služby: Instalace a aktualizace e-shopu Magento Úpravy a nastavení Magenta. Tvorba grafického designu obchodu. Vývoj specializovaných modulů pro Magento. Řešení problémů, optimalizace a ladění výkonu. Migrace starého obchodu do Magenta. SEO - optimalizace obchodu pro vyhledávače. Servis e-shopu 24 hodin / 7 dnů v týdnu. Konzultace a ...

Tvorba, prodej: - výukový software pro překladače angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a norštiny slovní zásoba, gramatika, učebnice.

Reklamní agentura: - grafické návrhy - DTP a předtisková příprava - Public Relation - webové stránky - média nízkonákladová, tištěná, elektronická.

Vývoj: - internetové aplikace dle Vašich představ - vlastní systém internetového obchodu, internetový obchod.

Náš systém zamezí vstup návštěvníkům s falešnou vstupenkou a tím se zamezí ztrátou peněz, které by skončili v rukou padělatelů. Vstupenkový systém je určen pro pořadatele kulturních a sportovních akcí, kteří potřebují kontrolu nad pravostí vstupenek.

Nabízíme veškeré služby od tvorby webů přes zvyšování návštěvnosti k maximalizaci obchodní výkonnosti - SEO, PPC, sociální sítě, e-mailing.

Prodej, repase: - notebooků, tiskáren a počítačů DELL. Servis i pozáruční: - kancelářská technika - výpočetní technika DELL, LENOVO, ACER, ASUS, HP a jiné - sítí, serverů - tiskárny EPSON, CANON, HP, OKI, BROTHER, LEXMARK, veškeré jehličkové, laserové, inkoustové - EPSON audio, video, interaktivní tabule. Tvorba webových stránek, ...

Služby: - grafické práce (včetně vytváření design manuálů a předtiskových návrhů) - webdesign - zpracování video animací a 3D modelování v oblasti průmyslového designu.

Dodávka, realizace: - počítačové sítě LAN, WAN - software Microsoft - nové technologie v oblasti datových komunikací. Instalace počítačových sítí.

Řešení produktů z oblastí: - softwaru - hardwaru - databází - internetové technologie dle požadavků klienta.

IT Management se profiluje jako společnost poskytující komplexní služby v oblasti outsourcingu IT založených na operačních systémech GNU Linux a Microsoft Windows. Naší snahou je poskytnout zákazníkovi řešení, které plně vyhoví jeho požadavkům a specifikům daného prostředí. Základní produkty: - správa počítačových sítí - profesionální ...

Služby: -hosting aplikací -cloud computing -software, hardware -servery -informační technologie.

Hostingové služby. Podpora a správa IT.

Vývoj a tvorba: -web aplikace -gastronomický software FUSION -kamerové systémy včetně záznamu a přenosu -zabezpečovací systémy -správa sítí -webhosting.

Výroba - www stránky Návrhy a realizace - počítačové sítě.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Vývoj, výroba: - komplexní síťová řešení a produkty z oblastí bezpečnost sítí, monitorování sítí, analýza provozu, hardwarová akcelerace.

Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru. Zpracování dat a služby databank.

Reklamní agentura: - corporate identity - grafické návrhy a DTP - webdesign - expozice - events.