V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabízíme: -tvorba průmyslových informačních a řídících aplikací v reálném čase včetně vizualizace -projekční činnost v oblasti řídicích a informačních systémů -vývoj a dodávky modulárního řídícího systému RScom pro řízení vzduchotechnických jednotek a kotelen -vývoj a výroba elektronických zařízení včetně firmware na zakázku -dodávky ...

Služby: -připojení internetu. Provozovna, kancelář společnosti Revoluční 314 69685 Moravský Písek.

Výroba a distribuce bezpečnostního software pro správu hesel a automatického vyplňování online formulářů - Sticky Password.

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Analýza, tvorba, aplikace, zpracování dat firemní agendy, prodej, poradenství: -uživatelský software (mzdy, personalistika, účetnictví, ekonomika).

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Služby: -návrh a konfigurace počítačových sítí -instalace, konfigurace a správa serverů -návrh, tvorba a údržba datových skladů -návrh, tvorba a údržba internetových, intranetových aplikací a prezentací -publikační systém mercurio -optimalizace pro vyhledávače - SEO -registrace domén a zajištění hostingu -zálohování dat -záchrana a obnova ...

Web design, SEO optimalizace stránek.

Činnost: - správa optických sítí - poradenství v oblasti informačních systémů. - kamerové systémy

Vývoj, prodej: -systém pro správu realitních zakázek a řízení vztahu s klienty.

Tvorba, provoz: - komunikační sítě pro přenos dat, hlasu a obrazu. Integrovaná ochrana dat, komplexní řešení bezpečnosti. Počítačové a komunikační sítě na klíč.

Výroba: - software - webdesign - flash animace - bannery. Služby: - servis elektrozařízení. Maloobchod, prodej, e-shop: - zdroje - adaptéry - měniče napětí - nabíječky.

Vývoj, výroba software, SW: -základním produktem je integrovaná aplikace WEVID Obsahuje následující moduly: -docházka -přístupy -návštěvy -parkoviště -stravování.

Nabízíme služby: -obalová grafika – propagační grafika – návrh webu – web design, produktový web – micro web – specializujeme se na dětský obalový design.

SERVIS POČÍTAČŮ A NOTEBOOKŮ : - opravy počítačů a notebooků ODSTRAŇENÍ VIRŮ A BEZPEČNOST : - odstranění virů a škodlivého software - zabezpečení a prevence INSTALACE A NASTAVENÍ : - instalace operačního systému - instalace programů - nastavení počítače INTERNET A DOMACÍ SÍŤ : - připojení internetu - zapojení domácí sítě a wifi - ...

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Zpracování dat, služby databank a správa sítí. Velkoobchod, maloobchod - antivirová ochrana Panda. Služby expertní, znalecké, školící a poradenské v oblasti radiového boje, software, běžných i speciálních telekomunikací (satelitní a televizní technika, příjem a rozvody signálů), ...

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Návrh, výroba a dodání počítačové domácí a malé firemní servery. Konzultace a analýza IT řešení. Návrh, realizace a nastavení systému pro správu dat. Vypracování plánu rozvoje IT technologií ve Vaší firmě. Implementace serverového systému. Technická podpora, školení, lekce, prezentace a semináře.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Poskytování software a služeb v oblasti informačních technologií.

Přední český dodavatel: -CAD a GIS systémů -hardwarových řešení -IT infrastruktura-HW, SW, software -inženýrské aplikace pro projektování -GIS produkty a služby -informační systémy pro dopravu -informační systémy pro logistiku. Vývoj produktů v oblasti dopravních informačních systémů.

Vývoj SW na zakázku: -internetové aplikace -aplikace pro PDA.

Nabídka: -komplexní služby v oblasti výpočetní techniky a bezdrátového připojení k internetu. Průmyslová zóna - Černovická terasa.