V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Specialista na IT řešení pro klienty bankovní sféry, zaměřen na tvorbu a implementaci rozsáhlých informačních systémů. Informační systémy pro bankovní služby.

Služby: -webhosting a publikování na vlastních serverech v páteřní síti Aliatel Speedbone -www prezentace firmám a institucím -redakční systémy -E-shopy -webdesign původní návrhy i řešení vycházející z corporate image zákazníka -připojení na Internet -průběžné školení personálu -transfer know-how řídícím ...

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

Služby: -tvorba, poskytování software.

Vývoj a provoz elektronických systémů pro řízení a hodnocení investičních projektů a implementaci rozvojových programů Standardizovaný nástroj pro hodnocení investičních projektů v regionálním rozvoji. Program pro přípravu CBA (cost-benefit analysis) pro potřeby Struktrurálních fondů /strukturální fondy EU/. -zpracování žádostí o dotaci ...

Vývoj, prodej softwaru: -redakční systémy -webové stránky -internetová řešení -prezentační, multimediální CD a DVD -vzdělávání na CD-ROM zábavnou formou pro školy i jednotlivce -výukové programy -dějepis, přírodopis, sluneční soustava, svět rostlin, vzduch (přírodopis, biologie, fyzika, společenské vědy, ekologie).

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti internetové reklamy a marketingové komunikace. Kreativní návrhy, grafické zpracování tiskovin, firemní identita (návrh loga, propagačních materiálů), obalový design, návrhy potisku aut, billboardy. Realizace webových prezentací, e-shopů, online produktových designérů, aukčních portálů, slevomatů, SEO ...

Výroba: -firemní web -redesign -intranet -internetové aplikace.

Prodej hardwaru, softwaru, servis výpočetní techniky -služby v oblasti IT.

Konzultant se specializací na poradenství v oblasti IT, projektového řízení, organizace času v osobním a profesním životě (time management), zavádění efektivních nástrojů Google Apps pro zvyšování firemní produktivity. Perfektní znalost angličtiny a dlouholetá praxe, mj. v Zoner software.

Softwarová firma: - účetní programy - vývoj software na míru - návrhy www stránek - správa počítačových sítí.

Webdesign & Grafika - grafické, designerské práce - webdesignerské studio - reklamní práce -reklamní agentura Sídlo firmy v Praze Bystřický a spol., s.r.o. U Habrovky 247/11 140 00 Praha 4 Česká republika Telefon: +420 725 805 178

Jsme poměrně mladé internetové studio ErapliX. Náš team se skládá především ze studentů, i tak Vám, ale můžeme nabídnout profesionální služby a za minimální ceny. Rádi jdeme i do nových složitých zakázek, rádi získáváme nové zkušenosti.

Služby: -Návrhy designu -průmyslové výrobky, -grafický desing -tvorba internetových stránek.

Katalog služeb: -výrob webových stránek -tvorba reklamy aj.

Služby: -dkeativní agentura -web -grafika -marketing -prezentace na internetu -tiskoviny -reklamní předmět -tvorba www stránek.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Návrh, dodávky, implementace a servis telefonních, komunikačních systémů a datových přenosů, nových řešení a integrace se stávajícími systémy VoIP, na technologiích CISCO nebo AVAYA, komplexně řešený IS a Call Centrum. Služby v oblasti telekomunikací: -standardní telefonní systémy -GSM brány -výběr a připojení na alternativní operátory ...

Řízení firemních procesů, optimalizace výkonů společnosti: -CRM - řízení vztahu se zákazníky -řízení projektů a zakázek -EDM - správa elektronické dokumentace -řízení a sledování času (Time management) -workflow a řízení procesů -testování znalostí, dotazníky. Produkty a služby: -konzultace -analýza procesů a potřeb -návrh ...

Správa, dodávka, servis, zabezpečení: - počítačových sítí a technologií - kompletní outsourcing včetně dodávky hardware.

Nákup, prodej: -hardware, software, schraňování dat reklamou. Výroba: -hardware, kompletace PC sestav -vývoj softwaru pro firmy a koncové zákazníky.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Na webu životopisvzor.eu naleznete elegantní životopis vzor aktuální formulář pro rok 2012, kterým se můžete inspirovat.