V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -poskytování software. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO* 9001:2001 na výrobu a distribuci počítačů, internetový obchod www.pcstore.cz. Výroba, distribuce, prodej, záruční a pozáruční servis: -počítače GIGAMAX (www.gigamax.cz) -hardware, HW** -software, SW** (Microsft, Linux). Prodej, obchod: -komponenty PC** (TEAC, GIGABYTE, SEAGATE, LITE ...

Prodej, servis: -počítače PC** -notebooky -servery -tiskárny -periférie -www* design.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Externí správa počítačových sítí / výpočetní techniky. Outsourcing ICT služeb Konzultace a zpracování IT strategie, vedení projektů, bezpečnost ICT. Orientace na malé podniky a živnostníky.

Mediální a PR agentura. Public relations: -články v tisku a na internetu -firemní časopisy -internetové stránky (tvorba obsahu) -internetový marketing -monitoring, anylýzy, průzkumy -mix inzerce v médiích -školení, semináře, konference -kompletní organizace akcí pro Vaše klienty -marketing, lidské zdroje, strategie firmy.

Reklamní agentura: -reklama -design -interiéry.

Internetové i softwarové řešení. Služby: -wedesign a tvorba webových stránek -redakční systém (CMS) -internetový obchod (e-shop) -grafické práce (kompletní zpracování firemní identity a tiskovin, grafické návrhy www stránek a internetových aplikací apod.) -servis a správa webových stránek -internetový marketing a SEO ...

Webdesign: -výroba internetových stránek -individuální přístup -firemní prezentace Fotografie: -reportáž významné události -studiová fotografie -reklamní fotografie Grafické služby: -zpracování prezentačních materiálů -návrh logotypu, základní image.

Autorizovaný dealer počítačů Apple Macintosh. Prodej, servis: -počítače Apple Macintosh.

Prodej, montáž, instalace, servis: -systém vzájemně provázaných programových modulů určených k zpracování a řízení ekonomiky menší a střední firmy.

Služby: -poskytování softwaru. Velkoobchod, prodej: -hardware -software -komunikace.

Vývoj a výroba elektronických počítačových systémů: -průmyslová elektronika -návrhy, výroba a osazování plošných spojů -antény pro mikrovlnnou techniku -vývojové práce na zakázku -tvorba software pro řídící a elektronické systémy.

Služby: -IT poradenství -automatizované zpracování dat* -poskytování software (SW**). Výroba, instalace, montáž, prodej, oprava, servis: -elektronická zařízení -software (hotové programy, programy na zakázku) -hardware -počítačové sítě.

Dodavatel informačních systémů pro menší a střední firmy: -komplexní dodávka: -analýza požadavků, projekt, instalace, oživení, zaškolení obsluhy -prodej značková výpočetní technika IBM*, hardware, software -prodej tiskárny HEWLETT PACKARD, EPSON -instalace konfigurace programového vybavení na klíč produkty MICROSOFT, ...

Návrh a vývoj: -provozní systémy pro pojišťovny -software.

Velkoobchod: -počítačové díly -výpočetní technika.

Vývoj, výroba: -programové systémy, software pro řešení stavebních a strojních konstrukcí -programy NEXIS, RFEM, RENEX.

Softwarová(SW**) a hardwarová(HW**) firma. Tvorba, prodej, servis: -programy pro autoservisy, autosalony, autodílny, autopůjčovny a autobazary -podvojné účetnictví a daňová evidence firmy TILL Consult a.s. -autorizované školící středisko TILL Consult a.s. -počítače LYNX, HP** -počítačové sítě Novell, Windows Server, ...

Gosvo-spol. s r.o.-ekonomický informační systém BYZNYS: -kompletní zpracování podvojného účetnictví. Modulární systém: -finanční účetnictví, fakturace, banka, pokladna, majetek, mzdy, sklady, manažer, zakázky, informace. Dodávka, služby: -DOS* i WIN*, síťové instalace LAN*, internetový obchod, přenosy, pobočky, upgrade, ...

Autorizovaný dovozce a distributor výpočetní techniky značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD* vypalovačkou -příslušenství notebooků -kapesní počítače PDA* (s operačním systémem Microsoft Pocket PC ...

Služby: -vývojové služby -programování internetových aplikací -komplexní služby - konzultace záměru, analýza potřeb, grafický návrh, implementace řešení a dlouhodobý servis.

Maloobchodní prodej a internetový obchod: -hardware, komponenty PC**, sestavy počítačů, spotřební materiál, notebooky, digitální technika, literatura a příslušenství PC. Sídlo firmy Ostrava.

Prodej, modernizace, renovace: -počítačové sestavy na klíč -počítačové sítě -komponenty -monitory, tiskárny, doplňky. Služby: -připojení na INTERNET -tvorba www stránek -zálohování dat na CD média -zakázkový software.

Vývoj softwaru na zakázku. Nabídka informačních systémů, webových aplikací a specializovaného softwaru.