V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vysokorychlostní připojení k internetu Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru Servis, prodej a modernizace - počítačové sítě.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Reprografické studio. Prodej,servis,instalace: -výpočetní technika -počítače, PC** příslušenství -předtisková příprava, přípravy-skenování, retuše, -výroba litografíí, litografie, kontrola nátisku v 3M MatchPrint -technologie ofsetového tisku -strukturovaná kabeláž -počítačové sítě LAN*, WAN* -internet provider -DTP* studio, osvit ...

Prodej, služby - repasovaná výpočetní technika - nový hardware - přestavby HW - odvirování počítačů Webdesign, webhosting - internetové prezentace Grafický návrh

Webdesign - internetové prezentace Webhosting Grafické práce - bannery - logotypy - reklamní kampaně

Služby - internetové připojení

Grafické práce. Výroba www stránek, webdesign.

Bezdrátové připojení k internetu.

Bezdrátové připojení k internetu

Distribuce reklamních předmětů, zpracování a tvorba grafické, elektronické a multimediální propagace.

Prodej - výpočetní technika Výroba www stránek Instalace a údržba - operační systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sítí.

VOIP telefonování. Digitální televizní vysílání. Poskytování připojení k internetu.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Telekomunikační montáže. Elektromontáže, revize. Zabezpečovací systémy-EZS: -kódové klávesnice a zámky -malé střední, velké, radiové systémy EZS -kartové systémy vstupu a docházky -videodetekční systémy. Protipožární systémy EPS: -zhášecí zařízení -malé, střední a velké systémy. Audo-video systémy. Informační ...

Logotypy Grafické práce Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika SEO optimalizace webů pro vyhledávače Výroba - www stránky - webdesign Webhosting

Pskytovatel internetového připojení, služeb spojených s výpočetní technikou: -hosting domén-včetně registrace -tvorba speciálních aplikací -vývoj, provozování nových progresivních aplikací využívajících internet, výpočetní techniku -webkamery, IP telefony -správa výpočetní techniky u firem, včetně požadovaných ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Výroba www stránek. Webhosting, registrace domén.

Grafické studio - VIZUÁLNÍ styl. Webdesign.

Grafické studio. Grafický design. Návrhy, realizace: - firemní logo - logotype design - webové stránky, webové prezentace - webdesign.

Služby: - péče o chráněná území. Vývoj: - software - optimální softwarové řešení dle požadavků klienta.

Webový copywriting. Copywriter. Služby: - příprava textů pro webové stránky s ohledem na optimalizaci pro vyhledávače SEO - tvorba a úprava reklamních, marketingových a PR textů: - propagační nabídky, letáky, prospekty, komplimentky, katalogy, tiskové zprávy - jazykové korektury - opravy gramatických a pravopisných chyb.

Grafické návrhy. Webdesign.

Design, corporate identity, grafické návrhy, tvorba tištěných i interaktivních prezentací a aplikací. Reklama. Interiérový design komerčních prostor.