V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej, instalace: -účetní programy -programy pro vodárny jednoduché, podvojné účetnictví. Služby: -zaškolení -účetní poradenství -daňové poradenství -vedení účetnictví. -bezdrátové připojení k internetu

Činnost: - web hosting, registrace domén - e-shopy - flash animace - vývoj banerů - vytvoření loga - návrhy vizitek - vytvoření katalogů, letáků - návrhy obalů, etiket.

Tvorba www stránek. Prezentace firem na Internetu. Tvorba stránek.

Dopravní informační systém v Evropě. Služby pro autodopravce (dispečink): - vytěžování vozidel

E-shop. Služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, maloobchod, servis: -výpočetní technika -software -příslušenství -správa sítí -technické video - výroba (instruktážní filmy) -tvorba www.

Inforychle.cz - Vaše silná stránka. Moderní portál plný informací a zábavy. Hlavní záměr vyhledávání firem, odkazů, www stránek a zpravodajství. Web obsahuje: katalog firem, slovník, hry online, tv program, mapy, horoskop, email, počasí, zprávy,

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Mzdy a personalistika Valmont. Programy pro mzdy (Windows, NT, DOS), které používají stovky firem po celé republice. Vyhovují malým i velkým organizacím, zkušeným mzdovým účetním i začátečníkům. Horká linka i ke mzdové problematice. Nabízí kompletní zpracování mezd firmám s jedním i stovkou zaměstnanců za příznivou cenu.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení kontakt: Libor Fiedler, Ing. Martin Machovec

Výroba, tvorba: -www stránky -grafika -grafický design

- LEMA Prodej: -výpočtení technika -hardware -software -mobilní telefony.

Zástupce společnosti EqualLogic Jako partner společnosti EqualLogic pro Českou a Slovenskou republiku zajišťuje veškeré aktivity spojené s prodejem těchto produktů v uvedeném regionu. Prodej a distribuci produktů společnosti EqualLogic Demonstrace, prezentace a technické semináře Školící a instalační služby Benchmarking & Proof of ...

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Správa počítačových sítí. Programování, vývoj: - databázové informační systémy. Tvorba www stránek.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Vývoj programového vybavení na zakázku. Poradenství: -software pro revize elektrotechniky. Překlady: -anglicko-české i odborné počítačové literatury.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Dodávky a podpora ERP systémů výrobním společnostem. Prodej: -hardware -komunikační technologie.