V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Inspirace bydlení: - tento portál je určen všem, kteří hledají inspiraci pro své bydlení. Tento projekt vyhrál prestižní soutěž "Nápad roku 2010". Inspirujte se a chlubte se svými obrázky bydlení zdarma. Firmy zde mohou za poplatek prezentovat obrázky svých výrobků a realizací.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Dealer firmy VOL. Počítače - servis - přestavby - služby: - software - hardware - počítačové sítě. Připojení na INTERNET. Prodej: - počítače ASTRA - notebooky TOSHIBA, ACER - tiskárny HP, CANON, EPSON -CD ROM - telefony GSM - plánovací systém ADK. Služby: - kopírovací. Recyklace a prodej: - spotřební materiál.

Služby: - výroba www.stránek - provoz internetu - softwarové poradenství.

Provádí komplexní internetové služby: - tvorba prezentací od jednoduchých až po rozsáhlé prezentační a informační systémy - online internetové systémy - tvorba systémů pro obchodování - instalace a správa serverů - webhosting - registrace domény CZ, COM, NET, ORG atd. - vyškolení pracovníků pro aktualizaci internetové prezentace - ...

Instalace, prodej, zřizování_ - software - hardware - e - shop - www stránky.

Prodej, servis, hotline, podpora: - ekonomický software pro WINDOWS (Money 2000). Certifikované středisko technické podpory.

Webdesign - výroba - www stránky

Vývoj, správa a internetové aplikace Vývoj, správa a intranetové aplikace

Bazar - repasované a použité počítače - monitory - notebooky - tiskárny - hardware - software Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Zprostředkování - připojení k internetu Poradenská činnost - výpočetní technika Počítačové sítě Školení - základy práce na PC a internetu

Prodej - počítače AUTOCONT Výroba - www stránky

Public relations Marketingové služby Vydávání - knihy Softwarová řešení Pořádání - kulturní akce

SEO a SEM optimalizace pro vyhledavače Výroba - www stránky - redakční systémy - internetové obchody

Designové práce logotypy, firemní identita Grafické práce tiskoviny, letáky SEO optimalizace Tvorba - www stránky - internetové aplikace - e-shopywebdesign Webhosting

Bazar výpočetní techniky, Repasované počítače, PC, Hardware, Tiskárny, Počítače, PDA, Notebooky, Navigace, PC komponenty, PC sestavy, servery

Návrhy - plošné spoje Programování mikropočítačů

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru Překlady z anglického do českého jazyka

Ofsetový tisk Grafické práce SEO optimalizace - internet marketing Tvorba - www stránkywebdesign

Návrhy, realizace a správa - internetové prezentace a aplikace

Prodej - výpočetní technika Výroba - www stránky Školení - výpočetní technika

Pomoc při vytváření PR strategie Marketingové poradenství Poskytování - odborné konzultace SEO optimalizace