V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej: - databázový software a programy pro pedagogicko-psychologické poradny.

Činnost: - IT služby - webdesign - vývoj softwarových aplikací

Služby: - neomezený přístup k síťi internet 24hodin denně - žádné omezení stažených dat - dálkový dohled, monitoring - 24-hodinový servis na telefonu - měření dostupnosti služby zdarma.

Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie, hardware a software.

Služby: - internetové připojení - televize - kompletní IT služby a servis

Oprava, servis: - výpočetní technika Služby: - vzdálená správa PC.

Činnost: - IT služby - cloudové služby - připojení k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilní telefony Reklamní a marketingové služby.

Služby: -webdesign -implementace šablon pro publikační systém Wordpress -internetové aplikace

Činnost: - bezdrátové připojení k internetu - prodej a servis počítačů

Činnost: - tvorba webových prezentací a e-shopů - webdesign

Bezpečnost informačních systémů. Audity bezpečnosti informačních systémů. Připojení do Internetu na klíč. Tvorba WWW stránek. Pronájem WWW serveru. Technologie Internetu. Tvorba ON-LINE aplikací. Řešení problematiky bezpečnostního připojení k Internetu: - FIREWALL. Správa připojení k Internetu. Dodávka výpočetních systémů: - ...

Spolehlivý bleskový internet pro domácnosti a firmy. Nejlepší volba v Opavě a okolí - bleskové zřízení - nejnižší ceny - 100% spolehlivost služby - 100Mb na optické síti - 50Mb na bezdrátu - garantované (nesdílené) HOME tarify - nonstop dohled/servis - maximum doplňkových služeb IT služby - serverhousing - web/mail hosting - správa ...

Prodej: - dopravní software pro vyhodnocování digitálních tachografů a kotoučků.

Grafické studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - oživení a kompletní renovace již vytvořených webových stránek - tvorba Javascriptových appletů - překlady webů do anglického, německého, italského a španělského jazyka - tvorba desktopových aplikací - realizace - internetové obchody, redakční ...

TISK WEB GRAFIKA Pobočky: - Krnov, Nádražní 2 - tel.: 554615140 - e-mail: krnov@retisgroup.cz

Tvorba: - software na zakázku. Grafické práce.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Spolehlivý internet pro domácnosti, komunitní sítě. Blesková realizace připojení. Výstavba wifi sítí pro obce. Měsíční tarify od 200, - Kč bez DPH (předplacená služba). Nesdílené (neagregované) a garantované HOME tarify o rychlosti až 20 Mbps, na přání veřejné IP adresy. Připojení do internetu přes gigabitovou optickou síť SLOANE PARK (ne ...

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Tvorba: - webdesign - webové prezentace - přestavba internetových stránek.

Tvorba webových stránek. Vývoj software na zakázku. Audit webových stránek.

Elektronická zdravotní dokumentace: - systém pro ukládání a archivaci zdravotní dokumentace pacienta - výhoda uložení zdravotní dokumentace na jednom místě - internetová aplikace umožňující lékaří prohlížet zdravotní záznamy pacienta.