V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Reklama, reklamní služby. Polepy aut, výloh. Velkoplošný tisk. Bigboardy. Pronájem reklamních ploch. Štítové plochy. Webové stránky, e-shopy. Design. Světelná 3D reklama.

Výroba: - řezaná a lepená grafika. Grafické práce. Webdesign.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Provozovatel a vlastník datové sítě. Služby: - připojení k Internetu: - pro firemní klientelu, pro firmy - pro domací uživatele - hlasové služby bez paušálních poplatků - webhosting - IPTV - televize po internetu - pronájem optických vláken. Pokrytí: - Ostrava, Opava, Hlučín, Frýdek-Místek, Karviná, Orlová, Havířov, Bohumín, ...

Nabízíme konzultačně softwarové řešení pro podporu procesu tvorby podnikového plánu, hodnocení odchylek a modelování dopadu. MIS, Business Intelligence a datové sklady.

Prodej, instalace, poradenství: - antivirové programy NOD 32. Služby: - diagnostika - tvorba software v oblasti automatizovaného projektování inženýrských sítí na PC.

Pobočka. Profesionální společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií, výzkumu, vývoje a poradenství. Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblasti lesnictví, ropného a plynárenského průmyslu. Banking&Insurance: IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor.

Grafické studio: - animace - grafické práce - ilustrace. Tvorba: - webové prezentace - e-shopy - e-learningové aplikace.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Vývoj: - webové stránky - softwarové inženýrství.

Reklamní agentura. Služby: - návrh reklamních kampaní - návrhy designu brožur, letáků - vytváření firemních stylů - tvorba webových stránek. Grafické studio.

Výroba: - loga - vizitky - hlavičkové papíry - složky Grafické návrhy. Vývoj: - internetové aplikacetvorba - www stránky

Dodavatel právního software ZákonyČR onLine a SmlouvyČR onLine. ZákonyČR onLine: -zákony, vyhlášky, nařízení vlády, metodické pokyny, sbírky zákonů -úplná aktuální i historická znění právních předpisů od roku 1945 -systém vyhledávání dle čísla předpisu, roku nebo klíčového slova -špičková technologie-lematizace vyhledává všechny tvary ...

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Tvorba webových stránek, e-shopů, grafiky. Webdesign.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Tvorba webových stránek na míru: - seo optimalizace - registrace do katalogů - výroba programů - tvorba internetových obchodů.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Správa výpočetní techniky: - správa Linux serverů - správa Linux Desktopu - virtualizace - webservery.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.