V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj software, outsourcing. Návrh a implementace systémové a aplikační infrastruktury.

Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblastech: - IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor, pro telekomunikační a mediální průmysl - IT služby pro oblast zdravotnictví a sociální péče - IT služby pro centrální a lokální vládní instituce, výrobu, maloobchod a logistiku - IT služby pro lesní průmysl a ...

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Vývoj: - internetové aplikace na zakázku, prezentace a e-shopy. Poskytujeme redakční systém ePublish.CZ, online účetnictví sÚčto.CZ, plánovací systém ePlenning.CZ a kontrolní systémy pro výrobu. Specializujeme se na technologii Ruby on Rails.

Tvorba, vývoj: - webové, internetové projekty a e-shopy.

Specializujeme se na tvorbu www stránek, redakční systémy a e-shopy. Realizujeme flash prezentace, rezervační systémy, optimalizace pro vyhledávače, grafické práce, 3D vizualizace a také rozsáhlé internetové projekty.

Software: -manažerské systémy pro podporu rozhodování -datové sklady -VIPMO, VIP* mobile office.

Internetová agentura: - grafický designu - internetové aplikace.

Vývoj, distribuce: -software pro řízení lidských zdrojů.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Výroba, tvorba: - software a vizualizace pro řídicí systémy. Tvorba webových stránek a reklamních bannerů.

Bezdrátové připojení k internetu: -LAN a WAN sítě. Dodávka výpočetní techniky.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Dodavatel e- commerce a e-business řešení. ShopCentrik: - internetový obchod pro segmenty B2C a B2B. FastCentrik: - velký e-shop za malé peníze poskytovaný formou pronájmu. MediaCentrik: - redakční systém typu CMS pro tvorbu webových stránek.

Business software. Výroba: -ekonomické informační systémy pro střední a větší podniky. Tvorba a implementace komplexních informačních systémů kategorie ERP (Enterprise Resource Planning) a CRM (Customer Relationship Management).

Vývoj, zpracování a implementace internetových aplikací. Webové prezentace s CMS, elektronické obchody, systémy elektronických aukcí, prodejní a rezervační systémy pro cestovní kanceláře a agentury.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.