V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Dodávka, instalace, montáž: -informační a řídící systém ENERGIS.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Grafické studio Abrupta je moderní grafické studio, které nabízí svým klientům vysokou kvalitu poskytovaných služeb a bohaté zkušenosti z oblastí marketingu, propagace a reklamy. Hlavní pilíře portfolia služeb Grafického studia Abrupta jsou služby z oblasti grafického designu, vývoje webových aplikací a marketingové komunikace. O kvalitě ...

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Systémový integrátor. Komplexní služby v oblasti servisu IT. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy -poskytování služeb a autorizovaný servis v oblasti informačních technologií.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Spolupráce se společností IBM: - partner roku v kategorii Servery a storage IBM - nejlepší prodejce IBM Software - nejlepší prodejce IBM Tivoli Software - IBM Premier Business Partner - Centre of Excellence Systémová podpora: - systémové služby pro UNIX, Microsoft, Linux - podpora hot-line a řešení havárií, návrhy řešení ...

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Komplexní reklamní služby, reklamní agentura. Výroba: - světelná reklama - reklamní štítky a tabule - informační systémy - letáky - vizitky - razítka - potisk - trička - webové stránky, webdesign.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Grafické studio: - grafické návrhy - webdesign - tisk. Výroba: - logotypy společností - jednotný vizuální styl.

Prodej, vývoj: - ekonomické systémy pro Windows - software, hardware. Tvorba - webové stránky, webdesign.