V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Kvalitní SEO optimalizace pro vyhledávače a internetový marketing naučí Váš web prodávat. Tvorba www stránek, vývoj webových aplikací a e-shopů. Software na míru.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Informační technologie: - služby z oblasti SEM, SEO, ORM - výroba, správa vlastní prezentace a webové aplikace.

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Služby: - tisk a kopírování - grafické práce - potisky, nažehlování - fotografické a videoslužby - řezaná reklama, reklamní předměty - polepy cedulí, autoplachet - tvorba webových stránek.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - grafické studio - tvorba logotypu - návrh vzhledu firemních tiskovin, vizualizace - tiskové a reprografické služby - reklamní předměty.

Vývoj, realizace, správa: - servery - sítě - webové aplikace.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Realizace on-line elektronických výběrových řízení v oblasti institucí a firem.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Informační technologie. Softwarová firma vyvíjecí aplikace v databázovém prostředí Oracle a a operačnich systémech Linux/Unix, MS Windows.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

Online reputation management: – ochrana pověsti na internetu - monitorování negativních informací o firmách - okamžitá ochrana klientů na internetu - zesílení pozitivních informací na internetu - E-zine a zvýšení prodeje - zajišťování právního zastoupení a ochrany v oblasti IT (internetového práva).

Znalostní a informační služby a systémy: - oblast databází.

Softwarová společnost. Vývoj a aplikace monitorovacích systémů technologických procesů se specializací na sledování tepelného hospodářství.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika, počítače. Dodávka: -informační systémy. Výroba: -internetové prezentace. Prodej: -notebooky GERICOM, ACER.

Webdesign. Tvorba internetových stránek. Internetové obchody. Grafické práce. IT poradenství.

Zpracování, zobrazování: - fotografie v 2D a 3D prostoru - letecké fotografie. Virtuální prohlídky. Tvorba: - webové prezentace.

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.

Dříve ASUS Czech s.r.o. Výroba, prodej, kompletace: - počítače, výpočetní technika - notebooky.

Výroba, návrh: - transparenty, billboardy - světelná reklama - signmaking - ofsetový tisk - potisk textilu - webdesign, tvorba webových stránek.

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Distribuce, velkoobchod: - Datová centra - informační systémy - přístup k aplikacím - akcelerace aplikací, WAN optimalizace, virtualizace aplikací, virtualizace desktopů, bezpečnost aplikací - zabezpečení IT.