V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuální servery.

Internetové obchody, poradenská činnost, nabídka spolupráce – Internet marketing, síťový marketing, MLM Přírodní produkty pro zdraví a krásu – potravní doplňky, přírodní tělová i obličejová kosmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy aj. Spolupráce s ESSENS

Nabídka webdesignu a počítačové grafiky včetně komplexních reklamních služeb. Navrhuji firemní loga a vizuální styl firmy včetně zpracování grafického manuálu. Vytvořím obalový design, katalogy a další tiskoviny. Správa Vašich www stránek.

Společnost K-net Team Ostrava, s.r.o. poskytuje IT služby - cloudové, IT outsorcing, IT consulting další.

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Nabízíme komplexní komunikační řešení pro společnosti. Poskytujeme služby a produkty v oblasti ICT.

Společnost Pasek Czech s.r.o.provádí dodávky, revize, montáže a demontáže veškerých typů regálových systémů. Provádíme stavební práce jako je zateplení budov, výkopové práce, pokládka dešťové a splaškové kanalizace a jiné. Také zajišťujeme poradenství a služby v oblasti informačních technologiích.

Vývoj aplikací. Portálové služby. IT Outsourcing.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Webdesign. Plošná grafika. Lepená reklama. Reklamní předměty Interiérové malby.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Společnost First information systém, s.r.o. se zabývá vývojem a implementací komplexních informačních systémů využívaných ve stavebních, výrobních, obchodních a dopravních společnostech. Působíme na trhu od roku 1993. HELIOS ORANGE - podnikový informační systém pro stavební, výrobní, obchodní, dopravní firmy, půjčovny a servisy RSV - ...

Naše společnost Vám nabízí: -měření emisí ze zdrojů znečišťování ovzduší -měření účinnosti a kontrolu spalinových cest malých zdrojů -integrovaný ekologický software -zhotovení databázových aplikací (VFP, MS SQL).

Vývoj a prodej softwaru pro účetnictví

Informační technologie: - rozvoj IT systémů - vývoj software - komplexní řešení IT ve firmě. Divize Eko-Energo nabízí fotovoltaickou elektrárnu na klíč.

Výroba: - internetové aplikace - seo analýzy - e-shopy.

Dondem apps, s.r.o. se zaměřují na zlepšení objednávání služeb a vytváření rezervací.

Návrh, realizace a správa počítačových sítí

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Aukce a aukční systémy, multishopy, internetové aplikace a systémy na zakázku, internetové portály, tvorba www stránek a firemních webů.

Poskytovatel bezdrátového internetu v obcích Fryčovice a Brušperk

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.