V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

PECOSTA, a.s. se zabývá automatizací procesu nákupu.

Společnost Aurendi Czechia s.r.o. se zabývá Aurendi, což je nástroj pro zpracování cenových nabídek pro plechové dílce a svařované konstrukce.

Croseta s.r.o.je společnost specializující se integraci, propojení mezi aplikacemi a programy, cloudové služby.

Společnost Mevra computers s.r.o. provádí IT poradenství, digital signage, implementace software.

Grafická činnost: - grafické návrhy vizuálního stylu - tvorba webových stránek - sazba knih - ilustrace, vektorová grafika

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Tvorba webových stránek. Jsem podnikatel na volné noze. Věnuji se tvorbě webových stránek na míru a svým klientům nabízím vytvoření vlastní webové prezentace.

Služby: - vývoj, tvorba eshopy a moduly na platformě Magento - tvorba webové stránky - SEO optimalizace - webdesig

Společnost Develogi s.r.o. se specializuje na tvorbu webových stránek, outsourcing.

Služby - grafický design - marketingové služby - webdesign.

Návrh, zpracování, realizace, montáž - kamerové a bezpečnostní systémy - připojení k internetu.

Firma autinno s.r.o. vyrábí, distribuuje a servisuje licencované a původní produkty zejména pro OEM a Tier-1 klienty z autoprůmyslu.

Společnost PERTLIK SOFTWARE s.r.o. se zabývá tvorbou webových stránek.

Reklama, reklamní služby: - tisk - velkoplošný, ofsetový, digitální, tampóny, sítotisk - světelná reklama - reklamní stojany - www stránky - webhosting - pískování - gravírování - směrové tabule - odznaky, odlitky, mince, přívěsky - výšivky, nažehlovačky

Levná tvorba webových stránek a Webdesign od Ostravski.cz. Vytváříme weby pro lidi a za lidové ceny. Nabízíme levně vše pod jednou střechou: doména, webhosting, www stránky, redakční systém, profesionální grafický návrh, logo, responzivní web a seo.

Tvorba webových aplikací, SEO & PPC, správa soc. sítí

Pobočka. Výroba, vývoj: - informační a ekonomický software - podnikové informační systémy.

Činnost: -informační systémy pro řízení a plánování diskrétní průmyslové výroby -komplexní řešení technické infrastruktury -služby vývoje SW a Outhosting -instalace a parametrizace HW prostředku. Dodávky: -systémy řízení pro podniky s diskrétním a procesním typem výroby -nástroje pokročilého plánování -nástroje elektronického ...

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.