V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba, vývoj: - internet, software pro filmové distributory. Diskino - pokladní systém pro kina. Profesionální zpracování výsledků sportovních soutěží. ATIS - vstupenkový rezervační systém.

Vývoj a realizace, prodej: - programové systémy, software na zakázku. Počítačové služby. Návrh a relizace - počítačové sítě.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Reklamní agentura: - grafické zpracování a tisk firemních materiálů - signmaking - webdesign - výroba reklamy - potisk textilu

Reklamní agentura, služby: - webdesign - tvorba webové stránky, e-shopy - tisk

Činnost: - vývoj on-line aplikací - webdesign - webhosting - marketing

Činnost: - vývoj, implementace a podpora vlastního informačního systému FIS - outsourcing

Bezdrátové připojení k internetu Serverhosting a webhosting

Společnost MICROSYS, spol. s r.o. se sídlem v Ostravě a více než 20-ti letou tradicí se zabývá vývojem vizualizačního SCADA software PROMOTIC a realizací aplikací v oblasti průmyslové automatizace. Činnost společnosti se zaměřuje na - vývoj a distribuci SCADA software PROMOTIC pro vizualizaci a řízení technologických procesů v širokém spektru ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programování.

Creative studio. Grafické kreativní studio. Reklamní služby: - animace - 3D vizualizace - tvorba multimediální propagace - webdesign - kompletní DTP servis - grafické návrhy - návrh, zpracování - reklamní tiskoviny, letáky, katalogy - marketingová komunikace.

Služby: - marketingové - manažerské - katalogizace produktů - PR elektronické a tištěné materiály - DTP studio - webdesign studio.

Společnost MiCoS SOFTWARE s.r.o. se již od roku 1991 soustředí na vývoj informačních systémů v oblasti Software Asset Management/SAM. Produkty firmy se zaměřují na minimalizaci obchodních a právních rizik spojených s užíváním software za současného zvyšování produktivity koncových uživatelů. Správce IT - audit SW a HW - nástroj určený k ...

Služby: -webové a grafické studio

Tvorba firemních webových stránek a aplikací, specialista na redakční a publikační systém Wordpress, outsourcing, internetový marketing, vývoj software na zakázku

Služby: -tvorba integračních a webových řešení